12 Şubat 2012 Pazar

Karı dır dırı

Kadınlar çok enteresan yaratıklardır, genelde çok konuşurlar ve libidoları düşüktür. Oysa ki biz erkekler için bunlar önemli şeylerdir: kadın çok - ve boş - konuşmasın ve yatakta ateşli olsun. Tabii ki kadınların diğer meziyetlerine de bakarız; mesela akıllı olsun, bakımlı olsun, güzel ve seksi olsun, sadık olsun, saygılı olsun, dedikodu yapmasın vs gibi. Ama bir kadınla beraberken bizi irrite eden en önemli faktör başta bahsettiğim bu ikisidir. Her ne kadar tüm kadınları genellemek doğru olmasa da, sanırım bu konuda toplumlarda genel bir mutabakat oluşmuştur.

Karı dır dırı bir erkek için hakikaten dayanılmazdır. Genelde kadın milleti henüz ilişkinin başındayken çok fazla dır dır yapmaz, çünkü erkeğin buna ifrit olduğunu çok iyi bilir ve onu kafesleyene kadar canını sıkmaz. Sevgili olduktan bir süre sonra, hele hele evlendikten sonra, özellikle de çocuk yaptıktan sonra (bakınız: Çocuk mu? Asla !) kadınların dır dır kat sayısı artar. İlerleyen safhalarda ise erkeğin zıvanadan çıkmasına sebep olur. Evin içinde devamlı söylenen, şikayet eden, hiç bir şeyden memnun olmayan, sevgilisinin ona yeterli ilgiyi göstermediğinden yakınan veya kocasının çocuğa iyi bakmadığını sıkça dile getiren, kısacası ota - boka arıza çıkartan bir kadın haline gelir, içindeki "şeytan" artık dışarı çıkmıştır.

Kadın dır dırının erkekler açısından en rahatsızlık veren sonucu artık sevgilisine veya karısına karşı aşkının bitmesi ve onunla beraber olmak istememesidir. Kadınlar açısından en vahim sonucu ise erkeğinin gözünün ve aklının evinden dışarı, yani diğer kadınlara kaymasıdır. İşte bunun sonucu olarak erkek aldatmaya başlar (bakınız: Erkekler neden aldatır?). Adam, evinde bulamadığı huzuru başka kadınların koynunda - ve bacak arasında - arar. Oysa ki bundan seneler önce tanıştığı o ilk zamanlardaki kadın, şu anda dışarıda aradığı kadınlarla aynı meziyetlere sahiptir. Sorun, o "ilk" kadının geçen yıllar içerisinde hormonal ve duygusal olarak erozyona uğraması ve kendini kaybetmesidir.

Sakın yanlış anlaşılmasın; erkekler asla kadınlara karşı değildir, aksine onlarsız yapamayız. Ama onlarlayken de hayatımızı haybeye zindan ettirmeyiz. Bir erkeğin huzurlu yuva anlayışı sakin ve sessiz bir yuvadır, kavgasız, gürültüsüz bir birliktelik hayal ederiz. Ve bu huzuru bize sağlayan kadına da taparız.

2 yorum:

  1. bende benim karıdan şikayetçiyim, devamlı vıdıvıdı amk

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil