22 Şubat 2012 Çarşamba

Kız tavlama mekanları

Erkeklerin en büyük merakı kadınlardır, daha doğrusu kadınlarla sekstir - Gay'leri konumuzun dışında bırakıyorum (bakınız: Gay, Gay, Guy olayları). Lise yıllarından itibaren hemen bir kızı yatağa atmaya bakarız (bakınız: Milli olmak) ve ömrümüz boyunca da sürekli kadınlarla yatmaya çalışırız. Lise yıllarında bir kız tavlayıp yatağa atmak genelde zordur (bakınız: Kız değilsen orospusundur !), bekaret ve kızı atacak ev bulamama sorun yaratır. Üniversite yıllarında bu iş daha kolaydır çünkü hem erkekler hem de kızların seks içgüdüleri gelişmiştir ve daha cesur davranırlar, birbirlerini daha kolay tavlarlar ve yatağa atarlar. Bu yazımızda lise veya üniversite yıllarımızda kızları nerede ve nasıl tavladığımızdan bahsetmeyeceğiz, asıl erişkin olduğumuz orta yaşlarda bu işi nasıl yapacağımızdan bahsedeceğiz biraz. Öyle ya, yaşımız 30-45 arası ise nerelere takılmak lazım ve hangi mekanlardan yatağa atmalık hatun bulabiliriz (bakınız: Kadını yatağa atmak) ona bakmak gerek. Konumuz bu olacak.

Barlar: Barlar ve gece kulüpleri yeni hatunlarla tanışmak için en uygun mekanlardır. Alkol, müzik, loş ve egzantrik ortam her iki tarafı da gaza getirir. Bu mekanlara gelen kadınlar genelde hoş ve seksi giyinirler çünkü kendilerini erkeklere beğendirmeye çalışırlar. Aslında onlar da hoşça vakit geçirebilecekleri ve belki de çılgınca sevişebilecekleri bir erkek aramaktadırlar, ama bu isteklerini yüksek sesle söylemezler ve kendilerini ağırdan satarlar. Dikkat etmeniz gereken şey, sarhoş olup yalaka bir aptal gibi asılmayın hatuna, cool olun, sizde kendinizi biraz ağırdan satın. Bazı kadınlar frijit olur, onlarla boşuna vakit kaybetmeyin, gözüne kestirdiğiniz başka bir hatuna yazın. Onu güldürün, ama aptal esprilerle değil.

Arkadaş toplantıları: Bir arkadaşınızın evindeki toplantı veya parti çok iyi bir "kadın tavlama" mekanı olabilir. Büyük bir ihtimalle arkadaşınızın bir çok bekar - veya evli (bakınız: Başkasının kadını) - kız arkadaşı da partiye katılacaktır. Ortak arkadaşınız sayesinde gözünüze kestirdiğiniz kadınla tanışır ve onu etkilemeye çalışırsınız. Hatta, eğer şeytan tüyünüz varsa, hemen o akşam arkadaşınızın evinde bir "quickie" (bakınız: Şipşak seks) bile yapabilirsiniz.

Dans dersi: Kadınlar dans etmeye bayılır. Bir dans kursuna yazılır ve derslere giderseniz kendinizi bir sürü hurinin arasına düşmüş gibi hissedersiniz. Üstelik, kadınlar dansa ilgi duyan erkeklere de bayılır, sizi kendilerine yakın bulurlar böylece hemen kaynaşabilirsiniz. Burada hoşunuza giden bir hatunun kalçalarını nasıl kıvırdığını, göğüslerinin zıplarken nasıl hopladığını görür ve daha da gaza gelirsiniz. Eğer tango gibi bir ders seçerseniz bir bayanla eşleşeceğinizden çok yakın temasa girip hemen mevzuyu ilerletebilirsiniz.

Şarap tadımı: Artık büyük şehirlerde bir çok "şarap tadım" merkezleri var ve bunlar çeşitli aktiviteler düzenliyorlar. Bu tip aktivitelere katılan kadınlar genelde daha klas hatunlardır, akıllı ve zevklidirler. Ortam da nispeten daha romantik ve klastır, dolayısı ile buradan bir hatun tavlamanız işten bile değildir, yeter ki aklı başında konulardan bahsedin. Aynı şekilde yemek kursları da karşı cinsle tanışma mekanlarıdır, muhabbeti ilerletip birbirinize yemek yapıp tattırma ayağıyla mercimeği fırına verebilirsiniz.

Köpek gezdirme: Köpeğiniz varsa onu alıp mesela Bebek parkında gezdirmeye çıkartın. Bu gibi iyi mahallelerdeki parklarda köpeğini dolaştıran bir çok bayan görürsünüz, ve köpeklerinizin birbirine yaklaşıp koklaması veya oynaşması size tanışmak için çok iyi bir fırsat yaratır. Bu fırsatı kaçırmayın, bir kaç sefer sonra köpekleriniz gibi siz de "oynaşırsınız". Burada önemli olan şey köpeğinizin şirin bir hayvancık olması, sakın ola ki korkunç ve vahşi bir köpekle denemeyin, daha başından kaybedersiniz.

Spor: Sahil yolunda bisiklete binerken veya paten yaparken, Uludağ'da kayak kayarken veya bir spor salonunda (bakınız: Spor salonları) fitness yaparken bir çok single kadın görürsünüz. Spor yapma bahanesiyle kadınlarla tanışmak çok kolaydır, çünkü çok rahat konuşabileceğiniz bir ortak noktanız vardır. Bazen gözüne kestirdiğiniz hatuna yalancıktan yanlışlıkla - ama çok dikkatlice - hafifçe çarpmak yada onun size çarpmasını sağlamak bir anda sizinle ilgilenmesine sebep olur. Mesela o size bisikleti ile çarpar ve siz de kendinizi artistlikle yere atarsanız çok üzülecek ve size yardım etmeye çalışacaktır. Ayrıca deniz mevsiminde yazlık yerlerdeki plajlar da uygun tanışma mekanlarıdır, üstelik beğendiğiniz hatunun vücudunu bikini ile çok detaylı görebilir ve ona göre takılıp takılmamaya karar verebilirsiniz.

İş gezileri: İş gezileri veya iş yemekleri genelde her çalışan insanın sıkça yaptığı bir şeydir. Bir iş seyahatine gittiğimizde, eğer yanımızda başka bir iş arkadaşımız geliyorsa ve o kadınsa o zaman onunla işi pişirebilirsiniz. Yanlız gidiyorsanız da gittiğiniz yerde başka kadınlara yazabilir ve onları yatağa atabilirsiniz (bakınız: "İş" mi yoksa "Sipariş" mi?).

Geziler: Yurt dışı veya yurt içi turistik seyahatler kız tavlamak içen idealdir. Eğer bir grup turuna katılıyorsanız grupta muhakkak bir kaç single hatun vardır, onlara yazabilirsiniz. Eğer münferit bir geziye çıkıyorsanız gittiğiniz yerlerde lokal hatunlara takılabilir ve onları tavlamaya çalışabilirsiniz. Böylece hem gezerek eğlenirsiniz, hem de bir hatunu yatağa atarak eğlenirsiniz.

Sanat galerisi: Kadınlar ince ruhludur, o yüzden sanatı severler. Güzel bir sanat evinde veya sergide entelektüel kadınlarla tanışma şansınız yüksektir. Eğer sanattan biraz anlıyorsanız ve entelektüel bir diyalog başlatabilirseniz, o kaliteli hatunu etkileyebilir ve önce akşam yemeğine daha sonra ise bir şeyler içmeye bir gece kulübüne götürebilirsiniz. Sonrası malum...

Yardım kuruluşları: Bir yardım kuruluşunda veya ona benzer bir organizasyonda gönüllü olarak çalışabilirsiniz. Kadınlar çok yumuşak ve sevecen oldukları için ihtiyacı olanlara yardım etmeyi severler. Siz de bu tip yardımlara katılarak onların gözüne girebilirsiniz. Örneğin sokak çocuklarına, sokak hayvanlarına, yaşlı yurtlarına yardımcı olan organizasyonlara katılarak "müşfik erkek" rolünü oynayabilir ve kadınları etkileyebilirsiniz. Üstelik bu tip yardımlarla sevap işlemiş te olursunuz.

Sosyal medya: Tüm yukarıda bahsedilen fiziki yerlerin haricinde, internet üzerinden sosyal medya ile paylaşım size yeni hatunlarla tanışma fırsatı verir. Facebook, MySpace, Twitter, Yelp gibi sosyal medya araçlarını kullanarak kendinize bir fan ordusu yaratabilir veya chat ile yeni kızlarla tanışabilirsiniz. Şansınız varsa bu sanal ortamdan gerçek ortama geçip gerçek seks yapmaya başlarsınız, ya da internet üzerinden sanal seks takılırsınız (bakınız: Sanal seks alemi).

2 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  2. karısını siktimek istiyen beyler arasın ıstanbul 05551623625

    YanıtlaSil