1 Şubat 2012 Çarşamba

Fantezilerimiz


İnsanların ne çok fantezisi olur dimi? Normal hayallerden bahsetmiyorum, cinsel olanlarından bahsediyorum.. Genelde erkeklerin kadınlara göre daha çok cinsel fantezisi olur, daha renkli ve çeşitli olur, ama daha hayvansıdır. Kadınların fantezileri ise daha az ama daha kalitelidir, az ve özdür, ruhlarına hitap eder, içinde hayvani duygulara ve sertliğe pek yer yoktur, daha naziktir.

Erkekler genelde gençlik çağlarında seyretmeye başladıkları alman porno filmlerden kapmışlardır o fantezileri, hani o "jaa, ich komme" diye bitenlerden. Bazıları yetişkin olduklarında da seyretmeye devam eder o "Miki" filmlerini, ama daha çok amerikan olanları, özellikle Vivid, Private gibi şirketlerinkini, çünkü en kalitelisi onların filmleridir. Oradaki baş rol oyuncusu bayanlar süslerler erkeklerin rüyalarını, orada gördükleri her hatunun gerçek olduğunu zannederler, hepsi güzel, hepsi yuvarlak ve iri göğüslü, muhteşem vücutlu, her türlü "harekete" okey diyen tipten kadınlar. O filmlerde her yapılan hareketin doğal olduğunu zanneder erkekler, pozisyonların çok muhteşem olduğunu ve her kadının bunu yapabileceğini... Ve bu seyrettiklerini kendi yatak odalarında - veya salonda, veya mutfakta, veya arabada (bakınız: Arabada seks), veya bir arkadaşlarının evinde, veya apartman boşluğunda vs - uygulamak isterler, eğer karısı kabul etmezse metresinde uygulamak ister... Eğer sevgilisi kabul etmezse bir hayat kadınında.. Niçin? Çünkü erkek için seks önemlidir, fanteziler de seksin bir parçasıdır (bakınız: Erkeklerin Top 10 seks fantezisi), fantezilere kapalı olan veya ön yargılı yaklaşan kadın ise frijit olarak nitelenir erkek tarafından.

Erkeklerin bu kadar fanteziye düşkün olmaları, özellikle de hayvansı olanlara düşkün olmaları normal midir? Onlara göre "evet", kadına göre ise "hayır". Erkek her zaman sekse aç olduğu için ve genelde hayvani duygular içinde olduğu için tüm fantezilerini gerçekleştirmek ister. İster ki karısı yada sevgilisi o gece onun için mini etekli bir hizmetçi veya sekreter kılığında hizmet etsin, ister ki o gece sarışın bir perukla sevişsin, ister ki seksi ve dantelli iç çamaşırlarıyla (bakınız: Dantel) bir fahişe gibi davransın, yada daha sapık ve hayvani olan bir takım fanteziler. Bazı masumane fanteziler eş-sevgili tarafından kabul görürken genelde kadının kafasına yatmayanlar ve nispeten "sapıkça" olanlar derhal reddedilir, ama erkek buna bir anlam veremez, zanneder ki her tür fantezi karısının yada sevgilisinin hoşuna gidecek. Ama yok öyle bir şey ! Adam düşünmez ki aynı hayvansı fanteziyi kadını kendisine yapsa ne olurdu acaba, "evet" der miydi, kabul eder miydi? Zor biraz. Ama olsun, erkek bu alternatifi düşünmez, ona göre her tür fantezi seks hayatlarına renk katmaktadır ve yapılmalıdır, kadını yapmayı kabul etmezse o zaman para karşılığı..

Peki kadınların fantezileri az dedik (bakınız: Kadınların Top 10 seks fantezisi), az ve öz dedik, ama onlar neden erkeklerine cinsel fantezilerini uygulamakta isteksiz davranırlar bunu anlamak biraz zor. Yani her hareket erkekten mi beklenmeli? Kadınların bir kimliği yok mu, benliği yok mu? Bir akşam da çıkıp kocasını - ve tabi kendisini - mutlu etmek için sürpriz bir fantezi kurgulayıp gerçekleştirmez mi? Yatakta her şeyi erkek mi yapmalıdır? Erkek  her zaman "üstte" mi olmalıdır? Eee ne oldu eşitlik karinesi? Yalan oldu.. Acaba kadınlar hiç şöyle düşünür mü? Erkeğini fantezi uğruna başka bir kadınla paylaşmaktansa onu eve ve yatağa bağlamak için biraz cinsel hayatını renklendirse fena mı olur? Öyle çok fazla şey kurgulamasına da gerek yok aslında, erkekler basit yaratıklardır, küçük şeylerle mutlu olurlar, kadınından gördüğü ufak bir fantezi bile erkeği mutlu ve mesut edecektir. Haaa, eğer erkeğin çok hayvani fantezileri varsa o zaman bırakın onları da başkası üzerinde yapsın zaten, siz boşuna yıpranmayın.

2 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  2. evli çiftler arayın 05412502963

    YanıtlaSil