31 Ocak 2012 Salı

Erkekler neden aldatır?


Aslında bu konunun başlığına "Erkekler ve Kadınlar neden aldatır?" yazacaktım ama vazgeçtim, çünkü kadınların aldatma sebepleri çok az, o yüzden onu bir paragrafta geçeceğim. Burada asıl konu erkeklerin kadınlarını neden aldattığı olacak, çünkü onların sebepleri çok ! Dikkat edin bakın, "erkekler aldatır mı?" diye sormuyorum, direkt olarak "erkekler neden aldatır?" diye soruyorum, bunu irdeliyoruz şimdi. Önce kadınlarla başlayalım, dedim ya, kısa olacak merak etmeyin..

Bir kadının erkeğini aldatmasının sebepleri çok azdır; erkeğinin onu aldattığını öğrenir ve ondan intikam almak için aldatır, ilişkileri artık çok kötüdür ve ayrılma noktasına gelmiştir ama bu durumda bile zar zor aldatır, çok kafayı bulur ve farkına varmadan istem dışı aldatır, pek azı ise seks manyağıdır o yüzden aldatır. Bu son söylediğimin normal kadınlara oranı sanırım milyonda bir'dir, o yüzden çok fazla kaale almayınız. Gelelim şimdi asıl konuya..

Bir erkek kadınını niçin aldatır? Öncelikle bayanlar şunu bilmelisiniz ki her erkek sizi aldatır veya aldatabilir, o potansiyel kendisinde her zaman vardır, çünkü erkek "çok eşliliği" sever, tek bir dişiye bağlanmak penguenler gibi pek az hayvan ırkında görülür ! Oysaki erkek denen insanoğlu tek kadınla yapamaz, ama aynı anda ama farklı anlarda canı her zaman birilerini çeker, kendine hakim olamaz, kafasından bu düşünceyi atamaz. Bazıları daha dirayetlidir, kadınını başka bir kadınla reel olarak yatarak aldatmayabilir ama aklında her zaman başka kadınlar olacaktır, çeşitli fanteziler geçecektir kafasından, hatta sizinle sevişirken dahi bir başka kadını düşünecektir, mesela Anjelina Jolie gibi, mesela Megan Fox gibi. Hadi bu sadece "sanal" olarak başkasıyla yatmayı düşünen adamlar neyse, onlar yeterince sadık ve dediğim gibi dirayetlidirler, uçkurlarına sahip olabilirler, en azından çok zorlarlar kendilerine sahip olabilmek için. Ama bunlar o kadar az ki, piyasada bunlardan bir tane bulur ve kafeslerseniz kendinizi şanslı sayın !

Gelelim diğerlerine, yani yaklaşık %99'una.. Yukarıda bahsettiğimiz gibi erkekler çok eşliliği severler, her zaman için akıllarında dünyadaki tüm güzel kadınlarla beraber olma fikri yatar (bakınız: Kadını yatağa atmak). Hadi tüm güzeller olmasa bile orta güzeller, onlarda olmadı az güzeller, o da olmadı idare ederler, yada en son artık kese kağıdı... Ve erkek her zaman için elinde olmayanı ister, mesela eşi veya sevgilisi esmer ise sarışını ister, sarışın ise kumral ister, kumral ise kızılı ister. Eşi veya sevgilisi ufak göğüslü ise iri göğüslüsünü ister, geniş kalçalı ise dar kalçalısını ister, kısa ise uzununu ister, iri ise minyonunu ister. Her zaman daha şehvetlisini ister, daha fazlasını ister, daha fazla fantezilere açık olanını ister, ister oğlu ister... Bu istekler hiç bitmez. Yani işin özü "erkek ister", işte bu kadar.

Peki hadi anladık, erkek hep ister, ama niçin aldatır? Ona da bakalım:

- Birinci sebep "hep ister" dedik, ama hep değişik birini ister, farklı ister. Yani her gün yemekte kapuska yenmez, bayar. Bu kısmını iyice anladığınızı var sayıyorum.
- Kendisine kuyruk sallayan bir dişi bulunca aldatır.
- Karı dırdırından bıkmıştır, az konuşan ve vır-vır yapmayan, bağırıp çağırmayan birini bulunca aldatır (bakınız: Karı dır dırı).
- Kafasını göğsüne yaslayıp mutluluk göz yaşları döken, ama zırt pırt sulu göz ağlamayan birini bulduğunda aldatır.
- Eşinden veya sevgilisinden bulamadığı şefkati, huzuru, şuhluğu, fantezilere açıklığı bulduğu biriyle aldatır.
- Çoluk-çocuğa karıştıktan sonra aldatır.
- Canı seks istediği zaman aldatır.
- Canı grup seks istediği zaman aldatır.
- Ne zaman isterse o zaman aldatır.

Evet, görüldüğü üzere erkeğin kadınını aldatması için bir çok sebebi olabilir, ve bu sebepler çok komplike değildir, özünde genelde "seks" vardır. Çünkü erkek beyni böyle çalışır, hayatı bunun üzerine kurulmuştur, ergenliğinden ve gençliğinden beri arkadaşları arasında "en büyük benimki (bakınız: Seninki kaç santim?), en çok kızla ben yattım, en azından 200 kadını becermişimdir" vs gibi bir sidik yarışıyla büyür ve gelişir. "Yattım" dediği bir çok kızla el ele dahi tutuşmamıştır belki ama etrafa karşı atar tutar, çünkü çok kadınla yatmak onun için bir prestijdir, arkadaşları arasında önemli biri olur, sürünün "alfa" erkeği olur, damızlık boğası olur. Tabii ki o kendini öyle hisseder, aslında belki de bir zavallıdır, ama o mutludur, çünkü hep yatar...

2 yorum:

  1. Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan KOCANIZDAN SEVGİLİNİZDEN GÖRMEDİĞİNİZ İLGİ SEVGİYİ GÖRECEKSİNİZ SÖZ MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA açık erkekler aramasın sakın) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) sohbet etmek isteyen sadece evli bayanlarla sohpet ederim
    

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil