31 Ocak 2012 Salı

SMS faciası

Evet, kulağa biraz garip geliyor başlık. Ama düşünün bir: biriyle ilişkiniz var, karı-koca veya sevgili, her neyse... Gayet iyi gidiyor, bir sorun yok, ya da her zamanki gibi normal diyelim. Bir gün akşam saatlerinde salonda oturup beraber televizyon seyrediyorsunuz, birden bire eşinizin telefonu ötüyor "bip bip".. Mesaj geldi. Eşiniz cep telefonunu alıyor ve mesajı okuyor, ama birden suratı değişiyor, o fark ettirmedi belki ama siz fark ediyorsunuz, ne de olsa yıllardır kendisini çok iyi tanıyorsunuz, bir gariplik olduğunu hissedersiniz. Hem zaten bu saatte kim mesaj atar ki? Eşiniz sizden biraz uzaklaşıp mesajı okuyor ve çabucak siliyor, telefonunu yerine koyuyor. Siz de soruyorsunuz: "aşkım, kimmiş o bu saatte?", aldığınız cevap "hiiçç, işten bir arkadaşım, yarına bir dosyayı unutmamamı istemiş, şimdi aklına gelmiş".. Peki dediniz, olabilir tabi, ne de olsa eşinizin önemli bir işi var, ofisteki densizin de bu saatte aklına gelmiş, yapacak bir şey yok..

Aradan bir kaç gün geçiyor, yine gece vakti "bip bip", haydaaa, yine mi? Eşiniz yine hızlıca telefonu alıp mesajı okudu ve silip kapattı. Bu sefer de ofiste acil bir durum olmuş, patron yarınki toplantıya çağırıyor. E peki, ne de olsa patrondur, istediği saatte elemanını arayıp iş kasabilir. Bu da bitti.

Bir kaç gün sonra yine bir "bip bip", daha sonra yine.. Artık mesaj gönderme aralıkları sıklaştı, neredeyse gün aşırı hatta her gece geliyor. İyice kıllanmaya başladınız bu işten, her seferinde de ya iş ile alakalı bir problem yada eşinizin kardeşinin başına gelen bir şey.. E iyide her seferinde eşinizin suratı ve hareketleri bu kadar değişir mi? Hem neden hemen mesajı okuyup siliyor ki, ben olsam bırakırım mesajı sonra unutursam falan tekrar bakıp hatırlarım. Bu işte bir gariplik var, Allah Allah...

Yine bir akşam salonda oturuyorsunuz, eşiniz o sırada duş almaya gitmiş, ofisten biraz yorgun gelmiş. O sırada yine "bip bip", ahaaa işte yine bir SMS geldi. Bu sefer içiniz içinizi yiyor meraktan, acaba şu mesajı bir okusam mı? Ama yok, olmaz, sonra mesajın okunduğunu eşim anlar.. Ama dur yahu, okurum silerim, karşı taraftaki sonra "ne oldu benim mesajı almadın mı?" diye sorarsa eşimde "hayır almadım" der, e olabilir yani sms'ler bazen ulaşmayabiliyor.. E hadi o zaman, hadi bismillah, hızlıca bir bakayım şu telefona.. Eşinizin cep telefonunu alıyorsunuz, yeni mesajın üzerine tıklayıp okuyorsunuz mesajı: "dün akşam harikaydın".. Gönderen Berna.. Dınnkkk !! Telefonu elinizden düşürme sesi bu, yada beyninizden aşağı inen kaynar sular.. Şaka gibi, nasıl yani, eşiniz Berna denen bu şıllıkla ne yaptı?? Niçin sizin üzerinize gül kokladı, bunu nasıl yapabilir? Niçin, niçin, niçin?? (bakınız: Erkekler neden aldatır?)

Az sonra eşiniz duştan çıkar salona döner, hiç bir şeyden haberi yoktur tabi. Ama siz ağlamaktasınızdır, gözlerinizden sinir ve üzüntü yaşları akmaktadır. Eşiniz size sorar "ne oldu canım, neden ağlıyorsun, hayrola?".. O anda ne cevap vereceğinizi şaşırırsınız, acaba gerçeği söyleyip hesap mı sormak lazım yoksa çaktırmadan devam edip onları suç üstü mü yakalamak lazım? Acaba ne yapsam diye hızlıca bir düşündükten sonra, "yok canım bir şey, televizyondaki dizide çocuk çok hastalandı ve öldü ona üzülüyorum" deyip geçersiniz, ama dişlerinizi sıkarak. Eşinizde size "amaaann, şu üzüldüğün şeye bak, ben de bir şey oldu zannettim" der ve olay şimdilik burada kapanır. Ama sizin içinize kurt düşmüştür, eşiniz sizi aldatıyordur sizce, ona bunun hesabını sormak için planlar yaparsınız. Eşiniz "hadi artık yatalım" dediğinde siz "sen git, ben biraz daha TV seyredeceğim" dersiniz çünkü o aşağılık adamla aynı yatağa girmek istemezsiniz, ne de olsa o Berna denen şıllıkla beraber olmuştur, onun kokusunu duymak istemiyorsunuzdur. Ve o akşam salonda uyursunuz, ertesi sabah eşiniz sorduğunda ise "burada uyuyup kalmışım" dersiniz, o da işine gider.

Artık planlarınızı yapmaya başlarsınız, onları suç üstü yakalamak sizin için bir görev olmuştur. Bir kaç gün sonra eşiniz telefonla sizi arayıp akşama önemli bir iş yemeği olduğunu, patronla beraber yemeğe çıkacaklarını ve dolayısıyla geç geleceğini söyler, hemde Reina yada Suada'da. Yani hem yemek hem gece kulübü. Tam da mekanı o şıllıkla buluşması için, işte bu da sizin için bulunmaz fırsat..

Gece olur, tüm cesaretinizi toplayıp o gece kulübüne gidersiniz gece yarısı civarı. Eminsinizdir eşinizi o kadının kollarında yakalayacağınıza. Zaten başka ne olabilir ki? Yani kesin aldatıyor sizi.. Mekana girersiniz, loş karanlıkta gözünüz eşinizi arar, ve içgüdüsel olarak hep birbirine sarılan yada öpüşen çiftlere bakarsınız, çünkü muhakkak eşinizde şu anda aynı durumdadır. Biraz barda dolaşırsınız, bir de bakarsınız köşede ufak bir bar masasının orada eşiniz, yanında da bir sarışın afet ! Aman Allahım, bu ne? Ne yapacağım şimdi diye hayıflanıp, tekrar cesaretinizi toplayıp büyük bir hışımla eşinizin arkasından gidip omuzuna tıklayıp size dönünce de bir tokat atarsınız, çünkü artık gözünüz dönmüştür. Eşiniz şoke olur, etraftaki insanlar şoke olur, kimse ne olduğunu anlamamıştır. Ama siz eminsinizdir her şeyden, o SMS mesajından bahsedersiniz biraz buruk biraz da ağlamaklı olarak. O sırada bir kaç kişi daha gelir eşinizin yanına, iş arkadaşları ve patronu, tuvalete gitmişlerdir yeni dönüyorlardır masaya. Siz ne olduğunu anlamaya çalışırken eşiniz durumu anlatır, meğerse eşiniz hakikaten de patronu ve iş arkadaşları ile önemli bir yemektedir, o sarışın bomba ise yan masadaki bir beyefendinin eşidir, yani sizinkiyle alakası yoktur, o sırada yan yana denk gelmişlerdir çünkü mekan çok kalabalıktır. SMS'i yollayan Berna ise bir "şıllık" değil bir erkek ismidir, o da eşinizin iş yerinden arkadaşıdır, ve o mesajda bir gün önce akşam üstü ofisteki sunumdan bahsetmektedir, eşiniz patrona harika bir sunum yapmıştır ve tüm iş arkadaşlarının, Berna dahil olmak üzere, beğenisini ve sempatisini kazanmıştır !

Aman Allah'ım, siz ne yaptınız? Millete rezil olmak mı dersin, eşinizi küçük düşürmek mi dersin, ona güvenmeyerek kepazelik mi çıkartmak dersin? Ne dersen de, artık siz "kıskanç, manyak" birisinizdir, "vah zavallı adama" diye düşünür arkadaşları. Ve sizde kendinizi yiyip bitirirsiniz. Daha sonra bu ilişkiden bir hayır gelir mi? Belki gelir belki gelmez, belki eşiniz artık size olan saygısını kaybedecektir çünkü onu yapmadığı bir şeyle itham etmiş ve üstelik rezil etmişsinizdir. Yada belki de, nasıl bir erkek olduğuna bağlı, ilişkiye devam eder ve bundan sonra yapacağı veya yapabileceği ufak kaçamaklara kılıf hazırlar, artık sizden korkmasına gerek yoktur.

Velhasıl, siz siz olun eşinizin cebine gelen her SMS mesajından kıllanmayın. Tabii ki gözünüz üzerinde olsun, neme lazım, ama paranoyak olmayın ve bir şeyden yüzde bin emin olmadığınız sürece harekette bulunmayın.

2 yorum:

  1. Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan KOCANIZDAN SEVGİLİNİZDEN GÖRMEDİĞİNİZ İLGİ SEVGİYİ GÖRECEKSİNİZ SÖZ MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA açık erkekler aramasın sakın) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) sohbet etmek isteyen sadece evli bayanlarla sohpet ederim
    

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil