28 Ocak 2012 Cumartesi

Ah o son buluşma.. Son konuşma..!

Nasıl da koşarak gidersin yanına duymak istediklerini söylemesi için! Son ana kadar nasıl beklersin sarılsın da her şey çözülüversin diye..! Elin eline uzanmak ister uzanamazsın.. Gözlerine bakmak istersin kaçırır senden gözlerini.. Sonra başlar konuşmaya.. Kırıldığını anlatır senin kırgınlıklarını hiçe sayarak.. ‘Neden daha önce söylemedin’ dersin ‘ Anlamanı bekl...edim’ der senin gecelerce düşünceden düşünceye nasıl koştuğunu, içini ezen duygularla nasıl kıvrandığını bilmeden.. Sonra bahaneler başlar.. Seni kırmak istemediğinden bahseder, o an orda nasıl paramparça olduğunu görmezden gelerek.. Günlerdir büründüğü suskunlukla seni kıvrandıran o değilcesine, hissettirdiklerini bilmezcesine seni güvensizlikle suçlar..
Sen mi? Sen kalakalırsın boğazında düğümlenen cümlelerle.. İçindekileri az çok anlatırsın.. Vedalaşırsın ve son buluşma orda ‘son’a erer..

İşte asıl düşünceler bundan sonra başlar.. Orda konuşulanlar satır satır ezberine kazınmıştır ve her fırsatta zihnindeki torbadan çıkarıp tekrar tekrar yaşarsın o anları.. Ne anlatmak istediklerini anlatabilmişsindir ne de yüreğini hafifletebilmişsindir.. Ama bil ki o konuşma saatler de sürse yetmez içinde birikenleri ona anlatmaya..
Orda o konuşma fiilen bitmiştir ama sen günlerce onunla konuşmaya devam edersin, onun duymamasına ya da hiç bilmeyecek olmasına aldırmadan..
Gün gelir kızarsın, öfke doludur ona kurduğun cümleler..
Gün gelir özlersin, buram buram hasret kokar kelimeler..
Gün gelir kendine kızarsın, ona hak verirsin..
Gün gelir..
Gün gelir susarsın bu defa..
Sırf onu duyabilmek için susarsın..
Sırf kulaklarından silinen sesini hatırlamak için susarsın...
Artık bekleme zamanıdır..
Son gün söylediklerinin içinden güzel olan birkaç kelimeyi cımbızla çeker, onları umut edinirsin kendine..Ve hiç gelmeyecek olanı, senin onu özlediğin gibi onun da özlemesini umut ederek beklersin..

İşte gözünü sevdiğim aşk böyle bir çaresizliktir bir kez daha anlarsın…

Not: Facebook'tan Ocak 2012'de alınmıştır ve taslak olarak tutulmuştur, ancak şimdi yayına verilmiştir.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil