31 Ocak 2012 Salı

Ya başkasına ilgi duyarsam?

Diyelim ki kadınsınız veya erkeksiniz, bir ilişkiniz var, mutlusunuz veya değilsiniz çok önemli değil, sonuçta bir ilişki bu; ya sevgilisiniz yada karı - koca. İlişkiniz normal rotasında aşağı ve yukarı dönemlerinde gidiyor, bazen çok iyisiniz bazen de kötü, bazen de "eh işte", yani ilişkiniz normal rutinde ilerliyor. Eşinizi yada partnerinizi seviyorsunuz, ama illa da "aşk" olmasına gerek yok, diyelim ki sevgiden türemiş bir saygı var artık aranızda. Dedim ya, bir süre geçmiş ve ilişki artık "rutin". Şu ana kadar her şey normal seyrinde, bir çoklarımızın ilişkisi gibi... Arkadaşlarınız da var, ortak arkadaşlar olmuş hepsi artık, nede olsa artık bir "çift" siniz ve genelde hep beraber arkadaşlarla beraber oluyorsunuz bir organizasyon olduğu zamanlarda.

Gel zaman git zaman bir şeyler oluyor, bir başkasına ilgi duymaya başlıyorsunuz, yada belki de onun size ilgi duyduğunu fark ediyorsunuz, hissediyorsunuz. Bu kişi arkadaş çevrenizden biri de olabilir veya dışarıdan da olabilir, çokta mühim değil - yada çok mühim, buna sonra karar vereceğiz/siniz -. Yada hepsi sadece iyi arkadaşlık ilgisi veya anlık bir ilgi ama siz öyle düşünüyorsunuz, çünkü bir elektrik hissettiniz. Önceleri hafif bir elektrik bu, hani şu 9 voltluk kare pillere dilinizi değdirince azcık karıncalanır ya diliniz, onun gibi bir şey. İçinizden "acaba" diye geçiriyorsunuz, "acaba bana ilgi mi duyuyor yoksa ben mi ilgi duyuyorum, yoksa bunlar hüsnü kuruntum mu?" diye sormaya başlıyorsunuz kendinize. Önceleri pek iplemiyorsunuz tabii ki, ama sonradan daha fazla sorgulamaya başlıyorsunuz. Bu arada ilişkiniz normal seyrinde, yani "rutin". Zamanla bu dışarıdan veya arkadaş çevresinden olan kişiyle baya bir ortak yönlerinizin olduğunu fark ediyorsunuz; eğlenmekse eğlenmek, gezmekse gezmek, muhabbetse muhabbet. Yani eşinizle, yani karınız veya kocanızla, ilişkinizin o ilk başlarında yaşadığınız tatlı anlar ve muhabbetleri yine yaşıyorsunuz, ama bu sefer başka biriyle, bir üçüncü kişiyle.

Haydaaa, ne olacak şimdi peki? Bu bir aşk değil, belki sevgi dahi değil, bu sadece bir ilgi, sadece o epeydir unuttuğunuz tatlı hisleri yaşadığınız bir an. Peki güzel ama, ne olacak şimdi? Şüphelendiğiniz ilginin üzerine mi gideceksiniz yoksa "aman boş ver, ben yanlış hissetmişimdir" deyip kapatacak mısınız olayı? Yoksa gül gibi eşinizin üzerine gül mü koklayacaksınız? İlla yatma - kalkma manasında demiyorum, yani onun sizinle ilgilendiğini ya da sizin onunla ilgilendiğinizi düşündüğünüz bu kişiyle daha derin bir muhabbete mi gireceksiniz? Eşini aldatmak illa yatmak mıdır? Başkası ile flört edilince, arada seks olmasa dahi, bu aldatma mıdır yoksa anlık bir heyecan mıdır, adrenalin salgılaması mıdır, insan doğasına göre kendini mutlu hissetmek için bir olay mıdır? Peki ya bu "hafif flört" durumu cinsel temasa dönerse, asıl o zaman mı aldatmış oluruz? Yada olmaz mıyız? (bakınız: Erkekler neden aldatır?)

İnsanın kendini iyi hissetmesi, anlık dahi olsa mutlu olması - cinsel veya değil - bir suç mudur? Acaba eşinize haksızlık mıdır? Peki ama insanoğlu dediğimiz kişi zaten bencil değil midir, herkes kendini düşünmez mi? Böyle bir ilişki, tekrar ediyorum illa da arada seks olmasına gerek yok, yasak ilişki sınıfına mı girer? Eğer öyleyse "niçin?". Tabi ki burada insanların karakterleri, duruşları, dünya ve ahlak görüşleri farklı olduğu için herkes farklı cevaplar verebilir bu soruya, bazılarına göre "zararsız bir kaçamak", bazılarına göre ise "yuh hayvan, ayıp senin yaptığın" olabilir. Ama sonuçta sizin kendinizi nasıl hissettiğiniz önemlidir, eğer hakikaten bu "düşük voltajlı" elektriklenme sizi mutlu ediyorsa, epeydir unuttuğunuz hisleri yaşatıyorsa, sizi gülümsetiyorsa, ve siz kendinize göre "yanlış bir şey" yapmıyorsanız, neden olmasın?

2 yorum:

  1. Merhaba ben maraz yaş 34 gizli seviyeliyim Her yaştan gizliliğe önem veren sır kalmasını isteyen her yaştan KOCANIZDAN SEVGİLİNİZDEN GÖRMEDİĞİNİZ İLGİ SEVGİYİ GÖRECEKSİNİZ SÖZ MUTSUZ,EVLİ,DUL,TÜRBANLI,AÇIK BAYANLAR GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA açık erkekler aramasın sakın) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. Denemeden bilemezsin yaşanan heyecan ve mutluluğu ) ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) sohbet etmek isteyen sadece evli bayanlarla sohpet ederim
    

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil