4 Şubat 2012 Cumartesi

Fuck buddy ne ola ki?

Ne güzel bir şeydir insanın bir "fuck buddy"si olması, yani seks arkadaşı. Ama bu seks arkadaşı eşi yada aşık olduğu kişi değil, aralarındaki ilişki sadece seks ve cinsellik üzerine kurulu iki arkadaştır (bakınız: Dost dediğin). Yani aşk - meşk, evlilik, nişan - söz, kıskançlık vs gibi kavramlar yoktur aralarında, canları ne zaman isterse o zaman bir araya gelirler ve sadece sevişirler. Her ikisi de cinsel ihtiyaçlarını giderirler. Hemen "olur mu öyle şey canım" demeyin, eğer bir adım geri gidip büyük resme bakarsanız siz de anlayacaksınız. Erkek ve kadın birbirini tıpkı bir mıknatıs gibi çeker, arkadaş olmaları veya olmamaları pek fark etmez. Seks, gerek kadının gerekse erkeğin normal ihtiyacıdır, hemen hemen herkes seks yapmak ister. Tıpkı susayınca kana kana su içmek gibi ya da acıkınca ayı gibi yemek gibi, canı isteyince çılgınlar gibi seks yapmak ta gayet doğal bir arzudur.

Düşünün bir; evlisiniz veya bir partneriniz var ama onunla yapamadığınız bazı cinsel fantezileri (bakınız: Fantezilerimiz) veya çılgınlıkları bir başkası ile yapmak istiyorsunuz, veya birine bağlanmaktan korkuyorsunuz, ya da bir sevgiliniz yok ama yatmak istiyorsunuz (bakınız: Kadını yatağa atmak), ya da resmen azdınız. Fakat öyle her sokaktan geçen adam veya kadınla yatmak istemiyorsunuz, güvenebileceğiniz, size değer veren, sapık veya hastalıklı olmayan biriyle beraber olmanız gayet doğal değil mi? E bu güvenebileceğiniz ve bildiğiniz kişi bir arkadaşınız olamaz mı? Üstelik bu arkadaşınız çekici veya eğlenceli biri, onunla aranızda her hangi bir bağ olmadan yatmak eğlenceli olmaz mı? Azmışsınız, biriyle sevişmek istiyorsunuz, ya da sadece yatakta hoş vakit geçirmek istiyorsunuz.. Tekrar düşünün bakalım.

Peki ama, bir fuck buddy nasıl bulunur? Aslında bulunmaz, isteyerek olan bir şey değildir, sadece olaylar öyle gelişir ve plansız gerçekleşir. Yani aklınızda "benim bir fuck buddy'im olsun" diye bir düşünce yoktur, ama bir gün birbirine dokunma, ten veya göz teması, gülümseme, sıkışık bir ortamda tesadüfen iri göğüslerini size değdirmesi veya poposunu ufaklığa sürtünerek geçmesi aranızda bir elektriklenme yaratabilir. İşte bu bir fuck buddy ilişkisinin başlangıcı olabilir, hem de hiç beklemediğiniz bir anda sürpriz olarak. Bazen de içkili bir ortamda kafayı bulduğunuzda bir bakarsınız arkadaşınızla dudaklarınız ve dilleriniz birleşmiş ve sevişiyorsunuz.

Fuck buddy'inize karşı aşk veya sevgi hissetmezsiniz, tabii ki aranızda bir elektriklenme olur ama bu aşk'tan farklıdır. Bu elektriklenme içinizde ki cinsel dürtüleri kabartır. Ve sonraki olaylar inanılmaz bir şekilde gelişebilir. Bazıları buna çılgın bir flört diyebilir, zaten seks çılgın bir şey değil midir? İnsan arkadaşı ile yatabilir mi? Tabii ki yatar, neden olmasın? Eğer her iki taraf ta bundan haz alıyorsa ve başka bir bağ - yani aşk - olmayacaksa neden olmasın?

Genellikle bir fuck buddy beraberliği, başkaları ile ilişkisi yeni bitmiş arkadaşlar arasında gelişir. Malum olduğu üzere bu dönemlerde insanlar çok duygusal olurlar ve kendilerine sığınacak bir liman ararlar, bu liman erkek arkadaşının şefkatli kolları veya kız arkadaşının o muhteşem göğüsleri olabilir. Bazıları ise ayrıldığı kişiye ceza verdiklerini sanıp onun arkadaşı ile yatarlar, veya her hangi biriyle yatarlar, sanki o ayrıldığı kişinin çok ta umurundaymış gibi.

Fuck buddy olayına giriştiğinizde bazen erkeğin bazen de kadının evinde buluşulur ve sevişilir, alan memnun veren memnundur.. Ve seksten sonra her iki taraf ta sanki hiç bir şey olmamış gibi normal hayatına geri döner, normal arkadaşlıklarına devam ederler, taa ki bir dahaki buluşmalarına kadar. Hatta bazen taraflardan biri başka biriyle duygusal ilişkiye başlamasına rağmen fuck buddy'si ile sevişmeye devam edebilir. Dediğim gibi, fuck buddy ile yapılan seks sevdiğiniz insanla yapılan seksten bağımsızdır.

Fuck buddy olmanın artıları ve eksileri vardır. Pozitif yanına örnek olarak; fuck buddy'niz ile sürekli görüşmek zorunda değilsiniz, canınız ne zaman seks yapmak isterse o zaman görüşürsünüz. Aranızda bir bağ olmadığı için seviştikten sonra aynı yatakta uyumanız veya birbirinize sarılmanız şart değil, kalkıp evinize gidebilirsiniz. Onun doğum gününü veya diğer önemli günleri hatırlamanıza gerek yok. Onu her gün - her saat görmenize gerek yok, böylece ondan sıkılmazsınız. Eğer istemiyorsanız ondan çocuk yapmanıza da gerek yok. Kısacası her zaman çok rahat davranabilirsiniz, oysa ki normal bir ilişkide bunlar ancak hayaldir. Ayrıca, fuck buddy'niz ile normalde eşinizle yapamayacağınız pek çok fanteziyi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bu tek gecelik bir ilişki değil, gayet normal bir cinsel ilişkidir, ve karşınızdaki arkadaşınıza güvenebilirsiniz.

Peki ama bu fuck buddy olayının negatif yanları yok mu? Tabii ki var, olmaz mı? Tabii ki fiziksel olarak ilgi duyduğunuz biriyle yatmanın bir sakıncası yok, ama bir arkadaşınız ile yatıyorsanız çevrenizdekilerin bunu bilmemesinde fayda var çünkü toplumda bu pek te iyi karşılanmaz. Üstelik normal bir ilişkiniz veya evliliğiniz var ise ve üzerine bir de fuck buddy olayına girdiyseniz çok dikkatli olmanız gerek. Burada dikkat etmeniz gereken şey fuck buddy'niz ile seks ve arkadaşlık haricinde duygusal bir ilişkiye girmemeniz, yani ona aşık olmamanız. Aksi takdirde işler sarpa saracaktır ve fuck buddy zevki bir anda kabusa ve acıya dönüşebilir.

Unutmayın ki kendinize bir fuck buddy edinmeniz normal bir kız veya erkek sevgili (bakınız: Yeni sevgili)edinmenizden çok farklı bir şeydir. Arkadaşınızı tatlı sözlerle kandırarak veya içirip sarhoş ederek yatağa atmak etik değildir. Fuck buddy dediğin olay kendiliğinden bir elektriklenmeyle ve bir anda gelişir, doğal olmalıdır. "Haydi" deyince fuck buddy olunmaz, önce ufak çapta bir flört veya karşılıklı birbirini tartmak gerekir. Eğer sizin ufak çaptaki yemlerinize, kel alaka saatlerde ona yolladığınız SMS mesajlarınıza (bakınız: SMS faciası), ona tatlı bir şekilde takılmanıza ve şakalarınıza karşı taraftan da bir cevap geliyorsa o zaman aranızda bir elektrik olabilir ve böylece fuck buddy olabilirsiniz. Belki...

6 yorum:

  1. hocam nerenden uyduruyorsun bu hikayeleri hayret bir şey. kaç kişinin başına gelir bu anlattığın olay. yok böyle bir şey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm (541 941 60 93)
      Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
      Memleketim İzmir
      Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
      Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
      Anlayışlı, Olgun bayanlar
      Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
      Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
      Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
      Medeni durum önemli degil,
      Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
      541 941 6093





      Sil
  2. Saçma !!! Ne bu böyle et pazarı gibi ! Rezalet ! Fuck body miş miş.. Arkadaş arkadaşı siker mi ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siker, hemde kütür kütür siker

      Sil
    2. Kesinlikle arayinca olmayacak, hiç beklemedigin anda olacak bisey ve evet çok da güzel oluyor:)

      Sil
  3. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil