8 Şubat 2012 Çarşamba

Sevgililer günü - 1. bölüm


Yine bir Sevgililer Günü arefesindeyiz, yabancıların dediği gibi Valentine's Day, yani Aziz Valentin günü. Nedense yılın bu gününde tüm hatunlar bir garip oluyor, illa erkekten bir hediye bekliyorlar; en ucuzu gül olabilir (gerçi o gün bir adet gül neredeyse mücevher fiyatına ulaşıyor), en pahalısı ise bir elmas yüzük yada kolye. İyi de, ne için? Yani tamam anladık kadınlar erkekler için vaz geçilmez bir tutku, hayatımızın amaçlarından biri, olmazsa olmazımız, ama niçin bir karşılık bekleniyor? Yani bu Sevgililer günü alelade bir günden ibaret, sadece bu gün sevilmektense tüm bir yıl ve hayatınız boyunca sevilmek istemez misiniz? Eğer erkek arkadaşınız size bu gün bir hediye almaz veya romantik bir yemeğe çıkartmazsa o zaman sevgili olmuyor musunuz? Yoksa bir daha ona vermez misiniz? Erkeğiniz size bir hediye almak yerine size her gün güzel sözler söylese, kadın olduğunuzu, çekici olduğunuzu, onun sevgilisi olduğunuzu belirten davranış ve söylemlerde bulunsa daha iyi değil mi? İlla her şey materyalist mi olmak zorunda?

Peki ama, bu Sevgililer gününde neden hep kadınlar hediyeye boğulmak isterler, niçin onlar erkeklerine düzgün bir hediye almazlar. E madem eşitlikten bahsediyoruz haydi bakalım hodri meydan, o zaman kadınlar da erkeklerine Sevgililer Günü hediyesi alsın, hem de pahalısından bir tane.. Ama ne gerek var değil mi? Nasılsa erkek eşek gibi gidip alacak size o hediyeyi, yoksa hayatı ona zindan edersiniz. Bu arada erkek egemen bir toplum olan Japonya'da 14 Şubat gününde kadınların erkeklere hediye aldığını biliyor musunuz? Acaba Japonya'ya mı gitsek..

Sevgili hanımlar, bu çok önem verdiğiniz Sevgililer günü aslında biz erkekler için sıradan bir gündür. Düşünün ki doğum tarihinizi veya evlenme yıl dönümünü bile unutan bir erkek Sevgililer gününü haydi haydi unutur yada pas geçer. Bizler için bu "özel" gün ancak siz bize güzel bir fantezi yaparsanız "özel" olur. Aksi takdirde ha Salı ha Cumartesi, ha Şubat 14 ha Haziran 25, fark etmiyor. Sevgililer gününde kocanıza ya da erkek arkadaşınıza neler yapabileceğinizi yazayım da aklınızın bir köşesinde kalsın, belki bu sene bir değişiklik yapıp siz erkeğinize sürpriz yapar ve onu mutlu edersiniz. Bir kerecik olsun rolleri değiştiriniz !

Önemli not: Aşağıdaki tavsiyeleri uygulamak için öncelikle bir "sevgili" gereklidir. Eğer bir sevgiliniz yok ise boşuna okumayın.

Akşam yemeği: Hayatınızda bir kerecik adam gibi mutfağa girin ve tüm hünerinizi gösterin, erkeğinizin en sevdiği yemekleri yapın. Ama sadece kendiniz yapın, evin hizmetçisine veya annenize yaptırmayın ! Eşiniz en çok ne seviyorsa onu yapın, eğer sadece köfte - patates seviyorsa onu yapın mühim değil, saçma sapan alengirli yemekler yapıp adamı delirtmeyin. Bu yemeğin sadece onun için olduğunu hissettirin.

Ellerinizle yedirin: Yaptığınız yemeği sofrada kendi ellerinizle erkeğinize yedirin. Sandalyede yüzünüz ona dönük olarak kucağına oturup tabağından aldığınız yemeklerle yavaş yavaş onu besleyin. Bazı yiyecekleri ağzınızla da yedirebilirsiniz; yarısı ona yarısı size. Tıpkı yuvasında yavrularını besleyen bir dişi kuş gibi siz de erkeğinizi besleyin. Onun boşta kalan elleri ise sizin vücudunuzda ateşli bir şekilde dolaşacaktır zaten.

Gözünü - ellerini bağlayın: Yemek sonrasında seksi iç çamaşırlarınızla yarı çıplak vaziyette erkeğinizin üzerine çıkın. Gözlerini bir eşarpla bağlayın, gerekirse ellerini de bağlayın ki rahat dursun ! Ve ona çeşitli tatlı veya meyveleri ellerinizle veya ağzınızla yedirin, özellikle çikolata yedirmeyi unutmayın. Erkeğinize bol bol sürtünün ve onu kudurtun, en sonunda o size "sahip" olacaktır.

Seks oyuncakları: Elinize bir kuş tüyü alıp erkeğinizin çıplak göğüslerinde ve aletinde dolaştırabilirsiniz. Diğer bazı seks oyuncaklarını kullanıp onun farklı zevkler almasını sağlayabilirsiniz (bakınız: Seks oyuncakları). Çeşitli seks oyunları da oynayabilirsiniz.

Ilık banyo: Erkeğinize çaktırmadan küveti doldurup banyoyu hazırlayın. Jakuziniz varsa ne ala, eğer yoksa normal küveti ılık su, bol köpük, gül yaprakları ve yanan mumlarla eğlenceli hale getirin. Soyunup içine girin ve eşinizi sanki ona bir iş kakalayacakmış gibi çaktırmadan yanınıza çağırın. Ve ta-taaa, sürpriz.

Masaj: Önceden satın aldığınız otantik ve seksi kokulu masaj yağları ile erkeğinize yatakta unutamayacağı bir masaj yapın, mümkünse erotik bir masaj olsun.

Uzun sevişme: Erkeğinizi yatakta - veya ayakta - uzun bir süre sevin, onu dilinizle ve dudaklarınızla tahrik edin, göğüslerinizi ve poponuzu vücuduna değdirin, ama içinize girmesine müsaade etmeyin. Uzun bir ön sevişme sonunda erkek size hayal edemeyeceğiniz zevkleri yaşatacaktır.

Değişik yer: Sevgililer gününde eşinizle seks yapmak gayet normal bir durumdur. Bu "olağan" durumu biraz olsun "olağan dışı"na çevirmek için yatakta değil farklı bir yerde seks yapın erkeğinizle; merdivenlerde, sandalyede, mutfakta, banyoda vs. Veya değişik rollere girin; sekreter, kız öğrenci, hemşire vs gibi (bakınız: Erkeklerin Top 10 seks fantezisi).

Kadınlara not: Eğer bu söylediklerimi bu Sevgililer gününde bir kerecik yaparsanız emin olun bütün bir yıl boyunca eşiniz istediğiniz her şeyi yapacak ve sizi her anlamda "tatmin" etmeye çalışacaktır. Eğer yapmazsa "eşek" tir, ben de bir halt bilmiyorum demektir.

Erkeklere not: Eğer kılıbıksanız veya eşiniz hayatta size böyle şeyler yapmazsa o zaman siz bu dediklerimi ona uygulayın, eminim bu sürprizler "basit" bir hediyeden daha fazla hoşuna gidecektir. Ya da en iyisi şu tavsiyeleri okuyun (bakınız: Sevgililer günü - 2. bölüm)

2 yorum:

  1. Slm (541 941 60 93)
    Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
    Memleketim İzmir
    Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
    Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
    Anlayışlı, Olgun bayanlar
    Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
    Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
    Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
    Medeni durum önemli degil,
    Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
    541 941 6093





    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil