15 Şubat 2012 Çarşamba

Mastürbasyona devam

Hayatımızda ne kadar çok cinsellik var değil mi? İster oğlan çocuğu olalım ister kız çocuğu, aklımız birazcık erince ve biyolojik saatimiz gelince hemen çükümüzle veya kukumuzla oynamaya başlarız. Biriyle yatmadan çok önce ilk cinsel deneyimlerimiz hep mastürbasyonla başlar. İlk önce ellerimizi ve parmaklarımızı kullanırız, daha sonra çeşitli aletler (bakınız: Seks oyuncakları) veya bir takım nesneler (sabun, yastık, havuç vs gibi). Genelde her seferinde baya bir zevk alırız, hele hele cinselliğimizi daha yeni keşfetmişsek her gün hatta günde bir kaç kere kendimizi tatmin ederiz. Özellikle erkekler bu işi biraz abartırlar, daha tıfıl delikanlı iken bir hayli abaza olduğumuz için bazen günde onlarca defa mastürbasyon yaparız ve buna "el arabası" veya "otuz bir çekmek" deriz. Hatta aşırı mastürbasyondan ufaklık kızarır veya "hasar" görebilir, o yüzden sabun veya kayganlaştırıcı bir şeyle yapmak gerekir.

Mastürbasyon aslında gayet sağlıklı ve normal bir şeydir, tabi abartılmadığı sürece. Mastürbasyonu keşfettiğimiz ilk andan itibaren, kendimize çiftleşecek bir dişi veya erkek bulana kadar geçen sürede tek cinsel doyumumuz mastürbasyon sayesinde olur. Boşalmak hem erkeği hem de kadını rahatlattığı için bu dönemlerde kendimizi tatmin etmek kaçınılmaz bir durumdur ve çok ta zevklidir. Üstelik istediğimiz kişiyi istediğimiz pozisyonda hayal ederiz mastürbasyon yaparken; bazen Anjelina Jolie ile arabada sevişiyor buluruz kendimizi bazen de Megan Fox'u zevkin doruklarına çıkartırız yatakta. Eğer kız isek o zaman Brad Pitt'in altında inleriz, yada Kıvanç Tatlıtuğ becerir bizi. Tüm bunları yaparken de ne hastalık kaparız, ne de hamile bırakır veya hamile kalırız; "safe sex" yani..

O önemli gün geldiğinde, yani biriyle yatmaya başladıktan sonra (bakınız: Milli olmak), artık daha az mastürbasyon yaparız, ama asla sona erdirmeyiz. Hayatımızın her safhasında, ister orta yaşta olalım isterse popomuzdaki kıllar ağarmış olsun, muhakkak kendimizle oynamaya devam ederiz çünkü bu sayede hayallerimizdeki kadın veya erkekle beraber olabiliriz. Ben çok gördüm ve duydum evli veya sevgili çiftlerin sürekli mastürbasyon yaptığını, hatta birbirleriyle aynı yataktayken dahi karşılıklı yaptıklarını veya biri yaparken diğerinin onu seyrettiğini. Bunları ben de yaptım ve çok keyif aldım, hala da alırım. Kız arkadaşınız size "vermiyorsa" veya istediğiniz şekilde yapmıyorsa, ya mastürbasyon yapacaksınız yada başka kadınlarla yatacaksınız (bakınız: Erkekler neden aldatır?).

Her hangi bir mekanda veya günün her hangi bir saatinde mastürbasyon yapabiliriz; arabada giderken, sinemada film seyrederken, arkadaşımızın evinde, yatakta, ayakta, gece uykumuz kaçınca, ofiste çalışırken aklımıza gelince masamızın altında, uçağın tuvaletinde, vs. Mastürbasyon sonunda boşalıp orgazma ulaşırız, ısınırız, utanırız, kızarırız, ama çok zevk alırız.


Mastürbasyon her yaşta yapılabilir. Erkek milleti penis son nefesini verene kadar (bakınız: Ötmeyen kuş !) otuz bir çekmeye devam eder. Aynı şekilde kadınlar da, artık erkeklerinden yeterince zevk almamaya başladıklarında ve menopoza girene kadar kendilerini elle veya diğer aletlerle tatmin etme yolunu seçerler. Mastürbasyon "öcü" değildir, ama dikkat edilmesi gereken şey onu abartmamaktır. Merak etmeyin mastürbasyon sizi öldürmez yada kör etmez, fakat sürekli kendini tatmin yoluna giden bir kişi artık karşı cinsle seks yapmayı azaltır ve libidosu düşmeye başlar. İşte bu hiç te sağlıklı bir olay değildir. Kısacası, sevgilinizle bol bol seks yapın ama arada sırada mastürbasyon da yapın, her ikisinden de zevk almaya bakın.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil