1 Şubat 2012 Çarşamba

Çocuk nasıl yapılır?


Biliyorum, hepiniz bu mucizevi konuyu çok iyi biliyorsunuz, hem anatomik olarak hem de uygulama açısından. Yani belki henüz çocuğunuz yok, ama yine de nasıl yapılacağını çok iyi biliyorsunuzdur, ve ben size burada kalkıp ta bunu anlatmayacağım merak etmeyin. Daha doğrusu o kadar basitçe anlatmayacağım, benim söyleyeceğim metot biraz daha farklı, içinde bir "iksir" var.. Okuyun görün bakalım neymiş bu iksir.

Malumunuz, çocuk yapmak için bir kadın ile bir erkek lazım. Günümüzde artık tıp o kadar ilerledi ki bu kadın ile erkeğin artık çiftleşmesine dahi gerek yok, doktorlar alıveriyorlar birinden spermi diğerinden yumurtayı, koyuyorlar bir tüpe ve döllendiriyorlar, yani "fabrike" ediyorlar, resmen bebek üretiyorlar ! Ama ben bu teknikten bahsetmek istemiyorum, çünkü doğal değil bence. Bu işin en doğal yöntemi anam-babam usulü, vereceksin mercimeği fırına. Ama benim olayım farklı, varacağım nokta değişik..

Erkek ile kadın çocuk yapmak için birlikte olmaları yeterli, yani herhangi birinde bir arıza yoksa, örneğin kalitesiz veya az sperm sayısı veya az yumurta gibi, genelde bu formülün tutmaması için bir sebep yok biliyorsunuz. Ama sadece bu yeterli mi sizce? Yani eşinizle veya partnerinizle yattınız, harika - aslında harika olmasına da gerek yok ya neyse - bir sevişme oldu ve her iki tarafta büyük mutluluk içinde boşaldı. Ama bu yetmez, çocuk dediğin "sevgi" ile yapılır. Bu "sevgi", ister aranızdaki aşk olsun ister sadece sevgi veya ilgi, her zaman bir elektriklenme olması gerekir çiftler arasında. Belki de hayatınızda ilk kez beraber olacağınız biriyle yapacaksınız bu çocuğu, yada yıllardır beraber olduğunuz ve artık aşk bitip yerini saygıya bıraktığı eşinizle, her ne olursa olsun aranızda bir "elektrik" olmalı, işte sevgi bu, işte mucizevi "iksir" bu, yani "sevgi"..

Çocuk sevgi ile yapılır, sevgi ile büyür, sevgi ile kendine ve topluma hayırlı bir birey olur. Sevgi olmadan, yani aranızda bir "elektriklenme" olmadan lütfen çocuk yapmayın. Karşınızdakini yıllardır tanımanıza gerek yok, eğer iyi biriyse ve siz onu - tırnak arasında - seviyorsanız, ilgi duyuyorsanız, ve elektrikleniyorsanız, o zaman çocuk için uygun bir zamandır bence. Hemen o kişiyle yatın, beraber olun, gerekirse sabaha kadar sevişin, sevişirken kulağına sevgi sözcükleri fısıldayın, ve bunların hepsini ileride doğacak çocuğunuza "sevgi" aşılamak için yapın.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil