27 Şubat 2012 Pazartesi

Kadın dediğin...

Önceki yazılarımızda erkeklerin nasıl olması gerektiğinden bahsetmiştik (bakınız: Erkek dediğin), şimdi sıra kadınlara geldi, bakalım erkek gözünden bir kadın nasıl olmalıymış?

Öncelikle, "Kadın kadınlığını bilmeli!". Yanlış anlamayın lütfen; kadınlar erkeklerden sonra gelir yada ikinci sınıf vatandaştır manasında söylemiyorum. Aksine, kadınlar bir numaradır ve bir çok konuda biz erkeklerden daha akıllıdır, bunu kabul etmemiz lazım. Kadınlık'tan kastımı aşağıdaki şekilde daha detaylı anlatabilirim:

Seks: Tıpkı erkekler gibi, kadınlar da sekste aktif olmalı ve erkeğini doyurmalı. Yatakta her şeyi erkekten beklemek doğru değil, bazen kadın da üste çıkmalı ve kontrolü ele almalıdır. Erkeğini tahrik etmek, onu idare etmek, gaza getirmek, kısacası erkeğini mutlu etmek bir kadınlık görevi olmalıdır. Tıpkı erkeğin kadınını mutlu etmesi gerektiği gibi (bakınız: Kadını mutlu etmek).

Giyim - kuşam: Kadınlar her zaman erkeklerden daha iyi giyinir, kendisine daha özen gösterir. Bir erkeğin ilgisini çekmek öncelikle kadının bakımlı olmasından geçer. Dozunda ve abartısız bir makyaj, uygun yapılı saçlar, bakımlı eller ve cilt, hoş veya seksi bir kıyafet, dantel ve seksi iç çamaşırları (bakınız: Dantel) her zaman için erkeğin ilgisini çeker ve onu kadına yaklaştırır.

Dır dır: Kadınların asla yapmaması gereken şey dır dır'dır (bakınız: Karı dır dırı). Erkekler dır dırcı bir kadından nefret ederler, bay gelir. Bu tip kadınlar erkekleri delirtirler, ama kötü manada. Eğer sevgili ise zamanla erkek soğur ve başka sevgili bulur, ayrılırlar. Eğer karı - koca ise o zaman kocanın aklı ve gözü başka kadınlara kayar ve karısını aldatır.

Ev işi: Ev işi derken illa da yerleri ve camları silsin, çamaşırları çitilesin demiyorum. Ama en azından erkeğine yemek yapsın, ortalığı biraz toparlasın falan. Karnı tok bir erkek lokum gibi olur, her dediğinizi yapar. Erkekler için yemek ve sevişmek en önemli aktivitelerdendir, bu ikisini ona sağlarsanız sizden iyi kadın olmaz, unutmayın !

Televizyon: Erkeklerin ve kadınların televizyon zevkleri uyuşmaz, gayet doğaldır bu. Kadınlar genelde romantik komedi, aşk - meşk, bir sürü yerli dizi vb gibi şeylerden hoşlanırlar. Erkekler ise daha çok vurdulu - kırdılı filmler, aksiyon diziler, futbol vs gibi programlardan. Bu durumda her iki taraf ta zorla birbirinin programını seyretmek zorunda değil. Yeter ki kadın, erkek diğer odaya maç seyretmeye gittiğinde adamın başının etini yemesin. Her ikisi de ayrı odalarda ayrı programları seyredebilirler, illa da koltukta sarmaş dolaş oturup birinin sevip diğerinin nefret ettiği bir program seyretmek şart değil.

Para - Pul: Para konusunda kadınlar erkeklere göre daha müsriftir. Tabii ki pek çok masrafları var: işi için güzel giyinmeli, makyaj malzemelerine para yatırmalı, yüzük kolye vs almalı, falan filan. Ama kadın müsrif olmamalı, har vurup harman savurmamalı, erkekten illa da çok pahalı ve lüks hediyeler beklememeli - eğer Trump ailesinin bir ferdiyle evlenmediyse tabi. Kendisine alınan bir çiçek, güzel bir yerde yemeğe götürülmek, yanağına bir öpücük ve kulağına söylenen hoş sözlerden de haz duyabilmeli ve ona yetebilmeli.

Duruş: Tıpkı erkek gibi, kadının da bir "duruşu" olmalı. Nasıl "erkek gibi erkek" oluyorsa "kadın gibi kadın" da olmalı. Kendi ayakları üzerinde durabilmeli gururlu olmalı, mağrur olmalı, dedikodu yapmamalı, her şeyi erkeğe ödetmemeli arada sırada o da erkeğine ufakta olsa bir şey ısmarlamalı, başka erkeklere bakmalı ama asla onlarla yatmamalı, erkeğin hangi yemeklerden hoşlandığını veya ona alış veriş yapabilmek için hangi rengi sevdiğini bilmeli, erkeğiyle her an her yerde sevişmeye hazır olmalı, saçma sapan laflarla adamın tepesini attırmamalı, zırt pırt salya sümük ağlamamalı, kaynanasına iyi davranmalı, her zaman temiz pak olmalı, sır tutabilmeli (bakınız: Sır tutma), akıllı olmalı, fantezilere açık olmalı (bakınız: Fantezilerimiz), ve saire, ve saire.

Eğer böyle bir kadın bulursanız bana da haber vermeyi unutmayın.

5 yorum:

  1. bu tip kadınları banada haber verinde evlenelim bari :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm (541 941 60 93)
      Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
      Memleketim İzmir
      Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
      Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
      Anlayışlı, Olgun bayanlar
      Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
      Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
      Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
      Medeni durum önemli degil,
      Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
      541 941 6093





      Sil
  2. Ahhh ahhh nerde düzgün avrat kalmadı bakireyim diyenin boku götten sikilmekten cıvık akıyor benim bakire diye götten siktiğim ve orospusun sen deyip 1 yıl götten siktiğim kızı benim vatandaşım temiz sanıp evine alıyor karısı yapıyor uyanın gençler adminlet kandırmayın kızlara adap öğretelim seks yerine namus öğrrtelim yarrak yemek yerine

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  4. karısını siktirmek istiyen beyler arasın ıstanbul 05551623625

    YanıtlaSil