26 Şubat 2012 Pazar

Çakma orgazm

Erkeklerin sekse olan düşkünlüklerinden bahsederiz hep. Bir erkek için seks, nefes almak gibi, su içmek gibi, her daim yapılması gereken bir şeydir. Ve biz erkekler "erkekliğimize" çok güveniriz, kadınımızı her zaman tatmin etmeye çalışırız. Durun, sanırım abarttım; her zaman değil aslında, arada sırada diyelim. Çünkü erkek biraz bencildir, önce kendini tatmin etmek ister, sonra kadınını... Her ne kadar sekste beraber boşalmak her iki taraf için en ideali olsa dahi gerçek hayatta genelde erkek kadından daha önce boşalır, ve dolayısıyla kadının hevesi kursağında kalır.

Erkek için bir kadını tatmin etmek ve sekste başarı puanı genelde onu orgazma ulaştırmakla değerlendirilir. Eğer sevişirken kadın yeterli derecede inliyor ve en sonunda titreyerek orgazma ulaşıyorsa bu bir erkek için "harika" olarak değerlendirilir. Ama gelin görün ki pek çok erkek bırakın kadını orgazma ulaştırmayı, yatakta zevk almasını bile pek sağlayamaz; ya erken boşalır ve işi biter ya da hatalı veya "ters" pozisyonlar yüzünden G noktasını bir türlü bulamaz ve kadını strese sokar. Oysaki kadın her cinsel birleşmede orgazm olmak ister, tıpkı erkeklerin boşalırken aldıkları haz gibi. Ama nafile.

Peki böyle bir durumda kadın ne yapar? Aslında bu durum kadın için hakikaten zor bir durumdur; adama bir laf söylese sevgilisinin "erkekliğiyle" dalga geçmiş gibi olacak ve onu bunalıma sokacaktır, hiç bir şey söylemese bu sefer de erkeği aynı hatayı sonraki seferlerde yapmaya devam edecektir. O zaman kadının yapacağı şey, sevişme sırasında maksimum zevki almaya çalışmak ve orgazma ulaşamasa bile sanki "yakıcı kumlardan serin sulara atlıyormuş" gibi yapıp orgazm taklidi yapmaktır. Gerekiyorsa adamın işi bittikten sonra kadın gidip kendi kendini tatmin etmelidir (bakınız: Mastürbasyona devam), bari zevki yarıda kalmasın.

Peki erkekler sahte orgazmı anlayabilirler mi? Eğer kadınlar çok abartmazsa anlamazlar. Yani kalkıpta tüm mahalleyi ayağa kaldıracak şekilde çığlıklar atmayın, tırnaklarınızı kaplan pençesi gibi adamın sırtından saplayıp ciğerlerinden çıkartmayın, bariz belli olur. Sonuçta kimse size "yılın en iyi kadin oyuncusu" veya "en iyi orgazm çığlığı" Oscar ödülünü vermeyecek.

Bir de madalyonun öbür yüzüne bakalım. Özellikle son yıllarda günlük hayat ve iş stresine bağlı olarak bazı erkekler cinsel ilişki sırasında çok geç boşalırlar veya ufaklıkları bir anda "söner". Böyle durumlarda kadının keyfini kaçırmamak ve işi çok uzatmamak için boşalmış yani orgazm olmuş taklidi yaparlar. Oysaki boşalan hiç bir şey yoktur, ama kadının öyle zannetmesini isterler, nasılsa "ufaklık" kadının bacaklarının arasındayken ne geldiğinin farkına varması imkansızdır. Kadını yatakta saatlerce becermek bir marifet değildir, tıpkı 2 dakikada becermenin de marifet olmadığı gibi - ama Quickie'ler hariç (bakınız: Şipşak seks). İşin kötüsü, bir çok kadın sahte orgazm taklidini çok iyi yaparken bir çok erkek bunu beceremez, yani genelde kadınlar sahte orgazmı gayet rahatlıkla anlayabilirler. Çakma bir orgazmı en iyi ele veren şey yüzünüzün mimikleridir; orgazm taklidi yaparken yüzünüzü garip şekillere sokmanız foyanızı meydana çıkartabilir, o yüzden taklit yaparken partnerinizin yüzüne yada gözlerine bakmayın. Erkek açısından sahte orgazmı gizlemenin en iyi yolu ise prezervatif ile seks yapmaktır, taklitinizi yaptıktan sonra prezervatifi hemn yok edin ve çöpe atın, partneriniz içinde ne olduğunu - daha doğrusu ne olmadığını - görmesin.

Gerçeği söylemek gerekirse, sahte orgazmlar yerine gerçeğini yaşamak istiyorsanız her iki tarafın da özellikle ruhsal ve mental olarak iyi zamanında sevişmeniz gerekir. Aşırı yorgunsanız, o gün çok mastürbasyon yaptıysanız, işte çok stresli bir gün geçirdiyseniz, çok sarhoşsanız, çok fazla seks yapıp boşaldı iseniz, büyük bir ihtimalle o gün orgazma ulaşmanız imkansız gibi bir şeydir.

4 yorum:

  1. Selam 43 yasinda bekar erkeğim seyehat sorunum yok ne aradığını bilen çiftler yada tek bayanlar her şey seks değil benim için tanismak isterim sevgiler skype caco 774080/05323375290

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm (541 941 60 93)
      Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
      Memleketim İzmir
      Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
      Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
      Anlayışlı, Olgun bayanlar
      Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
      Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
      Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
      Medeni durum önemli degil,
      Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
      541 941 6093





      Sil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  3. karısını siktirmek istiyen beyler arasın ıstanbul 05551623625

    YanıtlaSil