7 Şubat 2012 Salı

Kadını mutlu etmek

Biz erkeklerin en büyük derdi kadınları mutlu etmektir, çünkü onlar bir türlü mutlu olmazlar, olamazlar. Ve sorunu hep bizde görürler, bazıları haklıdır (bakınız: Erkekler odun mudur?), ama bazıları da acımasız eleştiri yapmaktadır. Peki ama kadınları nasıl mutlu edebiliriz? Onlara her daim iltifatlar etmek, prensesler gibi hissetmesini sağlamak, tatlı sözler söylemek, her zaman destek olmak, çocuğunuz varsa arada sırada onun altını değiştirmek ve uyutmak, televizyonda futbol maçı yerine onun istediği pembe dizileri veya romantik-komedi filmleri seyretmek, her ne kadar çok içinizden gelmese de onun annesini - yani kaynananızı - çok özlediğinizi söylemek, mutfağa girip ona yardım etmek, romantik bir akşam yemeğine çıkarmak, eve çiçekler alıp gelmek, ve bunlar gibi daha pek çok şey onlara iyi gelecektir. Ama bizim şu andaki asıl konumuz ve sorumuz "kadınları yatakta nasıl mutlu edebiliriz?" olacak. Tabi öncelikle bir kadını yatağa atmanız lazım (bakınız: Kadını yatağa atmak).

Kadını yatakta mutlu etmenin çeşitli püf noktaları vardır. Tabii ki bu yöntemlerin hiç birinin bir garantisi yoktur çünkü kadın istemezse sizden zevk almayabilir, ve daha da kötüsü canı istemezse size hiç vermeyebilir ! Ama olsun, bir denemekte fayda var. Aşağıdaki yöntemlerin her hangi bir sırası yada önceliği yok, bahsettiğim şeylerin bir kaç tanesini - veya hepsini - yapabilirseniz ne ala. Umarım işe yarar. Ayrıca çeşitli seks oyuncakları (bakınız: Seks oyuncakları) veya oyunları ile eşinizi mutlu etmeye çalışabilirsiniz.

İltifat edin
Eşinizin - veya sevgilinizin - vücuduna komplimanlar yapın, mesela "harika bir popon var, göğüslerin enfes" gibi basit ama etkili sözler. Siz ona böyle iltifat edince kadın kendini yatakta seksüel olarak daha güçlü hissedecektir, sizinle sevişirken selülitlerinin sallandığını veya iri göğüslerinin sarktığını düşünmeyecek veya umursamayacaktır. Kendini ve aklını sizi mutlu etmeye verecek, böylece sizin ona daha fazla iltifat etmenizi umacaktır.

Başka bölgeleri unutmayın
Kadınları mutlu etmek sadece bacak aralarına girip göğüs uçlarını emmekle olmaz. Unutmayın ki kadın vücudunun diğer bazı bölgeleri de tahrik olmaya müsaittir. Eğer nazikçe ve erotikçe yaklaşıp özellikle dudaklarınızı ve dilinizi kullanırsanız kadının boynu, kulak memeleri, ve dizlerinin arkası da onu gaza getirmenize yardımcı olabilir.

Pozisyon
Boyunuz yada kuşunuzun boyutu ne olursa olsun (bakınız: Seninki kaç santim?), kadının size daha fazlası için yalvaracağı bir pozisyon muhakkak vardır. İkiniz için de doğru olan pozisyonu bulabilmek için çeşitli pozisyonları deneyin, alternatifleri değerlendirin. Burada "açı"yı da tutturmak önemlidir; bazen ufak bir değişim doğru açıyı bulmanızı ve sevgilinizin G bölgesine daha rahat ulaşmanızı sağlayabilir. Mesela misyoner pozisyonunda yaparken kız arkadaşınızın poposunun altına bir yastık koyun ve öyle deneyin, bu yeni açı onu çılgın bir doyuma ulaştırabilir.

Ex'ten bahsetmeyin
Bir kadınla yatakta beraberken asla, ama asla eski eşinizden veya eski kız arkadaşınızdan bahsetmeyin. Hakkında kötü dahi konuşmayın, çünkü siz ex'ten bahsederseniz sevgiliniz o şıllığı hala aklınızdan atamadığınızı düşünecektir. Bu, kadınları delirtir, aman dikkat edin. Hatta bazen sevgiliniz konuyu açabilir; "Hakan, senin eski kız arkadaşın, hani adı neydi Ayşe miydi? Neyse işte, o kız yatakta nasıldı?" gibi yem sorulara kanıp oltaya takılmayın. O anda sizi test etmektedir, acilen soruyu savuşturmanız lazım aksi takdirde yatak maceranız o anda biter.

Acele etmeyin
Erkeklerin hemen hemen hepsi bir kadınla tanışınca onu hemen yatağa atmayı düşünürler. Bir çok erkek ise bir kadınla yatarken bir an önce içine girip boşalmak ister, önemli olan öncelikle kendi tatminidir. Bu çok büyük bir hatadır. Kadınlar erkeklere göre sekste daha zor havaya girerler, daha uzun sürede zevk alırlar, ve daha geç boşalırlar. Eğer sevgilinizi yatakta mutlu etmek istiyorsanız ona zaman verin, acele etmeyin, bekleyin. Hatta en güzeli, o tam havaya girmişken siz kendinizi geri çekin, o size yalvarsın onu becermeniz için.

Konuşun
Sevgilinizle seks yaparken onunla konuşun. Kadının karakterine veya o andaki moduna göre, ister dirty talking yapın isterseniz nazik sözleri kulağına fısıldayın. Mesela onun ne kadar muhteşem olduğunu, çok güzel koktuğunu, teninin yumuşacık olduğunu, sizin için çok anlam ifade ettiğini ve hep onunla beraber olmak istediğinizi söyleyin. Yalan bile olsa (bakınız: Hayatımız yalan !) bu tip şeyler kızların çok hoşuna gider. Ayrıca seks öncesinde ona ne istediğini ve nasıl istediğini sormaktan çekinmeyin, böylece deneme - yanılma ile boşuna vakit kaybetmez ve onu tatmin edecek girişimleri daha çabuk başlatmış olursunuz. Kadınların fantezilerini önceden bilmek işe yarayabilir (bakınız: Kadınların Top 10 seks fantezisi)

Ona sarılın
Seks sonrası ikinizde boşaldıktan sonra ona hemen kıçınızı dönüp yatmayın, aksine ona sarılın ve gözlerine bakıp derin bir nefes vererek "wowww, harikaydı" gibi bir şeyler geveleyin. Biliyorum hemen yatıp zıbarmak istiyorsunuz ama bekleyin, bu bir kaç güzel kelimeden sonra kız arkadaşınız da mayışacak ve ikinizde tatlı bir uykuya dalacaksınız. Tabi bu arada horlamamaya çalışın, bir çuval inciri berbat etmeyin.

Unutmayınız: Happy wife, happy life !

2 yorum:

  1. Slm (541 941 60 93)
    Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
    Memleketim İzmir
    Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
    Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
    Anlayışlı, Olgun bayanlar
    Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
    Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
    Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
    Medeni durum önemli degil,
    Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
    541 941 6093





    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil