22 Şubat 2012 Çarşamba

Erkek dediğin...

"Erkekler ne işe yarar?", genelde tüm kadınların sorduğu sorudur. Bu kinayeli soruyla hem bizlerle dalga geçerler - sanki hiç bir işe yaramayan kımıl zararlısıymışız gibi - hemde aşağılarlar, sanki onlar bizden çok daha önemliymiş gibi. Tabii ki kadın ve erkek farklı yaratılmıştır, sadece fiziksel olarak değil kafa yapısı olarak ta, ama bu hiç bir cinse diğer cinsi aşağılama hakkı vermez. Nasıl ki erkekler "bu karı milleti orospu !" diye bir genelleme yapmaması gerekiyorsa aynı şekilde kadınlarında "bu erkekler hiç bir işe yaramaz !" gibi bir genelleme yapmaması lazım. Ama gelin görün ki olay öyle değil, her iki taraf ta birbirine laf sokmaktan haz alıyor. Bu yazımızda erkeklerin ne işe yaradığını irdeleyeceğiz biraz.

Erkek dediğin öncelikle "erkek" gibi olmalıdır; "yumuşak" olmak erkekliğin ruhuna aykırıdır (bakınız: Gey Gay Guy olayları). Erkek kendisine bahşedilen penisin hakkını vermelidir, ama bu penisi hem cinsleri üzerinde değil karşı cins üzerinde tatbik etmelidir. Seks, erkeklerin yeme - içme gibi en önemli faaliyetlerinden biri olduğu için tüm erkeklerde aşırı bir cinsel arzu bulunur ve bu arzuyu bastırmanın tek yolu mastürbasyon (bakınız: Mastürbasyona devam) veya sanal seks (bakınız: Sanal seks alemi) değil, "gerçek" sekstir.

Erkek dediğin sözünün eri olmalıdır, yanar - döner veya kaypaklık eden erkekler makbul değildir (bakınız: Hayatımız yalan !). Tabi bir çok insan gibi erkeklerde bazen yalan söylerler, özellikle de karılarına veya sevgililerine (bakınız: Erkekler neden aldatır?).

Erkek dediğin güçlü olmalıdır. Sadece fiziksel güçten bahsetmiyorum; ayakları yere basmalı, kararlı ve tutarlı olmalıdır. Kadınını her zaman korumalı ve ona sahip çıkmalıdır. Kendine güveni olmayan pısırık bir erkek ne kadınlardan ilgi görür ne de toplumun diğer fertleri tarafından. Aynı zamanda erkek nazik ve müşfik olmalıdır, kadınını kanatlarının altına almalıdır, düşünceli olmalıdır.

Sadece bu kadar değil, kadın bakış açısına göre erkeğin daha bir çok görevi vardır ve bunların hepsini harfiyen yapmalıdır; Evi geçindirmek, karısına hediyeler almak ve çocukları iyi okullarda okutmak için çok çalışmalı ve çok para kazanmalıdır. Ev işlerinde karısına yardım etmeli, onun çok yorulmasına müsaade etmemelidir. Market alışverişini yapmalı ve torbaları eve taşımalıdır. Bir seyahate giderken tüm planlamayı yapmalı ve arabayı her zaman erkek kullanmalıdır. Kadının anne - babasına karşı iyi davranmalı, onlarla ilgilenmelidir. Sevgilisine veya kız arkadaşına her zaman çiçek almalı ve arada sırada güzel hediyeler almalıdır. Kadını her zaman dinlemeli, söyledikleri saçma sapan olsa dahi ona hak vermelidir. Her zaman bakımlı ve temiz olmalı, güzel giyinmeli, yakışıklı olmalıdır. Ve saire, ve saire, ve saire...

Eğer tüm bu yukarıda bahsettiklerimi yapabilirseniz o zaman kadınlardan artı puan alırsınız. Ama hemen o kadar sevinmeyin çünkü eninde sonunda aldığınız o puanları sıfırlamasını bilirler ve siz yine "işe yaramaz" erkek kategorisine girersiniz. Kısacası, ağzımızla kuş tutsak bu kadınlara yaranamayız.Maalesef kadınlara göre hepimiz birer odunuz (bakınız: Erkekler odun mudur?)

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil