19 Şubat 2012 Pazar

"İş" mi yoksa "Sipariş" mi?

Hepimizin iyi veya kötü bir işi var; Bazılarımız "serbest meslek erbabı", yani ne iş yaptığı belli değil, bazılarımız ise "kurumsal köle" tabir ettiğimiz cinsten. Bazılarımız kendi işini yapıyor, bazılarımız ise patronun daha fazla para kazanması için çabalıyor. Bazılarımız sabah 9 akşam 5 çalışıyor, bazılarımız eşek gibi geç saatlere kadar tırmalıyor, bazılarımızın ise herhangi bir saati yok çünkü patron oldukları için istedikleri zaman gidiyorlar işe. Bazılarımız hafta sonları asla çalışmıyor, bazılarımız ise "seve seve" çalışıyor. Bazılarımız bir ton para kazanırken bazılarımız ay sonunu zor getiriyor. Sonuç olarak; hepimizin bir işi - gücü var. Evet, buraya kadar her şey normal, ama bakalım bundan sonrası normal mi?

Bir çoğumuz işi gereği seyahate çıkarız, bazen de akşamları iş yemeğine gideriz. Özellikle yatılı iş seyahatlerinde, evden uzak olmanın verdiği rahatlık ile, arada sırada "kaçamak" yaparız (bakınız: Erkekler neden aldatır?). Evimizde bizi bekleyen enfes bir sevgilimiz veya harika bir karımız ve çocuklarımız olsa dahi, gidilen bir iş seyahatinde yapılan kaçamağın verdiği zevk ve heyecan bir başka olur. Bu iş gezilerinde yapılan kaçamak, kız arkadaşınızı veya karınızı aldatmak manasına gelmez, sadece kısa süreli bir heyecan ve değişik bir şey yapmanın dayanılmaz çekiciliğidir. İster bir "paralı asker" ile beraber olun, ister "kaçak et" kesin, isterseniz barda tanıştığınız hatunla sarhoş kafayla sabaha kadar sevişin, o yaptığınız şey orada kalır, tıpkı Las Vegas için söylenen o meşhur söz gibi: "What happens in Vegas, stays in Vegas".

Düşünün ki, evden uzakta bir iş gezisine gitmişsiniz, sevgilinizden veya karınızdan çok uzaklardasınız ve onlar gözünüzde tütüyor. Ama gittiğiniz şehirde veya ülkede, o soğuk ve donuk otel odasında tavana veya televizyona bakarak vakit geçirmek istemiyorsunuz. Odada oturup Pay TV'de "miki" filmleri seyredip mastürbasyon yapmaktansa (bakınız: Mastürbasyona devam) gerçek bir kadınla beraber olmak istiyorsunuz. Yabancı veya tanımadığınız bir kadınla beraber olmak güzel bir fantezidir (bakınız: Erkeklerin Top 10 seks fantezisi). Ayrıca, o gece beraber olacağınız kadını altınıza aldığınızda belki de eşinizi veya sevgilinizi düşüneceksiniz, ona yapmaya kıyamayacağınız veya onun kabul etmeyeceği pozisyonları ve hareketleri (mesela anal seks) bu "yabancı" kadınla yapacaksınız. Ve tüm bunları sadece o iş seyahatinde yapıp daha sonra arkanızda bırakacaksınız ve sanki hiç bir şey olmamış gibi eve dönüp kendinizi sevgilinizin kollarına atacaksınız. Buraya kadar da anlaşılmayacak bir şey yok sanırım.

Asıl önemli kısım ise bundan sonra başlıyor: o iş seyahatinde yaşadığınız anı unutabilecek misiniz yoksa oraya takılıp kalacak mısınız? Eğer sevgilinizi veya karınızı çok seviyorsanız o anlar zaten kafanızdan uçup gidecektir, "elinizin kiri" olarak kalacaktır. Ama eğer eşiniz veya sevgiliniz ile aranızda sorunlarınız var ise orada yaşanan "yasak" ilişki kafanızı kurcalayacak ve sizi eşinizden daha da uzaklaştıracaktır. Dikkat edin, bu işin sonu boşanmaya kadar gidebilir (bakınız: Boşanma sanatı).

Bence öyle yada böyle, bir iş seyahatinde başka bir kadın (veya erkek) ile yatacaksanız iki şeye dikkat etmeniz gerekir: kesinlikle prezervatif ile korunun ve asla adres - telefon gibi kişisel bilgilerinizi vermeyin, daha sonra başınız ağrıyabilir. Eğer tüm bunlardan veya eşinizden korkuyor, veya onu gerçekten çok seviyorsanız, asla böyle bir maceraya kalkışmayın ve başkasıyla yatmayın. Eğer yaptıysanız da boşuna pişmanlık yaşamayın, unutmaya bakın.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil