12 Şubat 2012 Pazar

Şipşak seks - Quickie

"Quickie" olayını Şipşak Seks diye adlandırabiliriz. Her ne kadar uzun soluklu ve kaliteli bir cinsel birleşme tercih sebebi olsa da, şipşak seks muhakkak bir çoğumuzun hoşuna gider. Bazen sırf macera veya fantezi olsun diye, bazen de hakikaten zaman darlığından hepimiz quickie yapmışızdır. Şipşak sekste olay o kadar hızlı gelişir ki - daha doğrusu gelişmek zorundadır ki - her iki taraf kızışmış olduğundan hemencecik boşalırlar. Bu erken boşalma değildir, yakalanma veya rezil olma korkusu yüzünden yüksek adrenalin sonucu bir nevi "patlama"dır.

Peki ama, bu şipşak seks nerelerde ve hangi durumlarda yapılabilir? Aslında her zaman yapılabilir, vakti veya yeri pek yoktur. Kıyafetlerimizi tam çıkartıp çıplak kalmamıza da gerek yoktur, hızlıca pantolonu indirip külodu sıyırarak birleşme sağlanır. Aşağıda quickie'ler için en sık kullandığımız mekanları irdeleyelim.

Asansör: Asansörde hızlı bir seks hepimizin fantezilerini süsler. 200 katlı bir gökdelende oturmuyorsanız ve sizden başka kimse asansörü kullanmıyorsa, tabii ki hareket halindeki bir asansörde katlar arasında sevişecek kadar yeterli zamanınız yoktur. O yüzden asansörde seks yapmanın en iyi zamanı gece çok geç bir saatte apartmanınızın asansörünü sizin katınızda veya az sayıda komşu yaşayan katta durdurup içinde yapmaktır. Tabii ki asansörü çok fazla sallayıp gürültü çıkartmamaya veya tehlikeli bir durum yaratmamaya dikkat etmek lazım. Asansör içinde seks sırasında en iyi pozisyonlardan biri, kadının yüzünü duvara dönüp elleriyle duvara yaslanması, erkeğin de onun arkasına geçerek kadını kalçalarından tutup kendine yapıştırması ve bir nevi ayakta doggy pozisyonunda birleşmeleridir.

Tuvalet: Her ne kadar tuvaletler pek hijyenik mekanlar olmasa da, o anda şipşak seks yapmak için tek müsait yer olabilir. Umuma açık tuvaletler yerine 5 yıldızlı bir otelin veya iyi bir restaurantın tuvaletinde sevişmeyi seçmek daha iyi olacaktır. Geniş tuvalette kadını lavabonun üzerine oturtup becermenin çok keyifli olacağı kesindir, ama diğer müşterilerin de tuvalete gelebileceği ve sobeleneceğiniz düşünüldüğünde en iyisi kabinlerden birine girip orada hemen ve mümkün olduğunca sessizce sevişmektir. O dar alanda en iyi birleşme pozisyonu, erkeğin klozete oturup üzerine de kadını oturtmasıdır. Kadın, erkeğin yüzüne dönük veya sırtı ona dönük oturabilir.

Sinema: Sinemada seks olayı maalesef kısıtlıdır, ama bir hayli heyecanlıdır. Genelde kadının erkeğine oral seks yapması en iyi çözümdür, yada çiftler birbirini elle boşaltabilirler. Burada dikkat edilmesi gereken şey sinemanın kalabalık olmaması ve sizin de en arka sıraya oturmanızdır, böylece kimse farkına varmadan bir quickie yapılabilir.

Bar'ın arka odası: Diyelim ki sevgiliniz ile şık bir restaurant veya gece kulübündesiniz ve çılgın şeylerden bahsediyorsunuz, dolayısı ile ufaklık harekete geçmeye başladı. Eve gidip yatağa girmeye vaktiniz yok, o zamana kadar şevkiniz kaçabilir. Bu durumda bulunduğunuz mekanın arka odalarından birinde veya tuvaletinde hemen bir şipşak seks çok iyi gelecektir.

Merdivenler: Evinizde ana babanız veya misafirleriniz varsa ve çok gaza geldiyseniz, sıkı bir seks için size en yakın yer apartmanın merdivenleridir. Bir bahane uydurup evden dışarı çıkın, mümkünse pek kimsenin gelip geçmeyeceği üst katlara doğru çıkın ve sevgilinizle beraber olun. Merdivende şipşak seks için en iyi pozisyon kadını basamaklara oturtup misyoner pozisyonunda bacak arasına girmektir. Diğer bir pozisyon ise, kadın merdivenlere doğru eğilir ve erkek onun arkasına geçip doggy pozisyonunda becerir.

Araba: Arabada seks zaten en çok arzu edilen seks fantezilerinden biridir (bakınız: Arabada seks). Sevgilinizle arabada ve fazla vaktiniz olmadığı durumlarda azarsanız o zaman en iyisi hiç vakit kaybetmeden hızlı bir sekstir. Eğer 5-10 dakikanız var ise yakalanmayacağınız bir yerde kenara çekip hemen kadının icabına bakın, ama pek vaktiniz yok ise yada yolda duramayacaksanız o zaman erkek arabayı kullanırken kadın oral seks yapabilir ve erkek te kadını eliyle boşaltabilir.

Sokak aralığı: Filmlerde hep görürüz loş bir ara sokak, işte böyle bir yer bulursanız ve acil sevişmeniz lazımsa o zaman heyecanlı bir quickie zamanı gelmiş demektir. Dikkat etmeniz gereken şey oradan kimsenin geçmemesi, sarhoş veya sapıkların etrafta olmaması, farelerin cirit atmamasıdır. Kadın etek giyiyorsa işiniz daha rahat olur ve acil bir durumda toparlanıp kaçmak kolay olur. Burada ideal seks pozisyonu ayakta ve kadının sırtını duvara dayaması ve bacaklarından birini kalçanıza dolamasıdır.

İş yeri: Eğer bir iş arkadaşınız ile işi pişirmek istiyorsanız en heyecanlı yerlerden biri çalıştığınız ofistir. Veya bir yönetici iseniz ve sevgiliniz sizi ofiste ziyarete geldiyse o zaman patronun odasında da sevişebilirsiniz. Tabi bu iş için ya herkesin öğle yemeği arasına çıkmış olması gerekir yada akşam iş mesaisinin bitmesi. İster ofisteki rahat bir misafir koltuğunda, ister sandalye üzerinde, isterse çalışma masasının üzerinde şipşak bir seks çok zevklidir. Sevişmeyi seçtiğiniz yere göre seks pozisyonları farklı olabilir; mesela masanın üzerinde yapacaksanız, kadını masaya yatırıp misyoner yapabilirsiniz, veya kadın poposunu masaya dayar ve siz onu ayakta becerirken o da bacaklarını belinize dolar, yada kadın masanın üzerine yüzükoyun eğilir ve siz doggy yaparsınız. Tabi masayı kırmamaya dikkat edin, sonra durumu patrona açıklamak zor olabilir.

Elbise deneme odası: Farz edelim kız arkadaşınızla bir iç giyim mağazasındasınız ve onun denediği dantelli sütyen ve külotlar onu inanılmaz seksi gösteriyor, e haliyle pantolonunuzun içindeki şey kıpırdanmaya başlıyor. Bu durumda deneme odalarından birine beraber girip işi pişirebilirsiniz. İçeride en iyi pozisyon hatunun elleriyle duvara dayanıp size arkasını dönüp sizin de onu ayakta doggy pozisyonunda becermeniz olacaktır. Dikkat etmeniz gereken şey ses çıkartmadan sevişmektir.

Arkadaş toplantısı: Bir arkadaşınızın evinde partiye katılmış olabilirsiniz. Bu partide size pas veren manitayı yatağa atmak isteyebilirsiniz (bakınız: Kadını yatağa atmak), veya bir arkadaşınız ile yakınlaşabilir ve biraz da alkolün etkisiyle onunla sevişmek isteyebilirsiniz (bakınız: Fuck buddy ne ola ki?), yada sevgiliniz ile heyecanlı bir macera yaşamak isteyebilirsiniz. O ortamdan fazla uzaklaşırsanız sevişme şansınızı zora sokabilirsiniz, o yüzden arkadaşınızın evinde seks en uygun çözümdür. Hatunu evin arka odalarından birinde veya tuvalette şipşak becerebilirsiniz. İşiniz bittikten sonra da sanki hiç bir şey olmamış gibi arkadaşlarınızın arasına dönüp partiye devam edebilirsiniz.

3 yorum:

  1. abi iyi yazıyosun böyle be, bence aynen devam et, kısacası anlat anlat heyecanlı oluyo :)

    bide bi ara jigololuktan bahsedermisin?

    klavyene sağlık

    YanıtlaSil
  2. Selam 43 yasinda bekar erkeğim seyehat sorunum yok ne aradığını bilen çiftler yada tek bayanlar her şey seks değil benim için tanismak isterim sevgiler skype caco 774080/05323375290

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil