11 Şubat 2012 Cumartesi

Eski sevgililer

Sevgili erkekler ve kadınlar; yazıya başlamadan önce şunu çok iyi bilmeniz gerekir ki, eğer şu anda hali hazırda bir partneriniz var ise asla ve asla onun yanında "ex" mevzunu açmayınız, hayatınızın hatasını yaparsınız (bakınız: Kadın nasıl çıldırtılır?). Bu uyarıdan sonra haydi biraz nostalji yapalım.

İlk defa aşık olduğunuz zamanı hatırlayanınız var mı? Büyük bir ihtimalle çocukluğumuzdadır dolayısıyla pek net hatırlamayız. Erkek çocukların ilk aşkı anneleri, kız çocukların ki ise babalarıdır. Biraz büyüyüp aile dışından birine ilgi duymaya başladığımız zamanlar ise genelde ilkokul dönemleridir. O dönemlerde hepimiz sınıfta veya okulda beğendiğimiz karşı cinsten bir arkadaşımızın elini tutmuşuzdur ve bu bizde o anda tarif edilmesi zor bir "elektriklenme" yaratmıştır. Bu ilk heyecan tabii ki cinsel anlamda değil ama duygusal anlamda olmuştur. Belki de bazılarımız ilkokul öğretmenimize aşık olmuşuzdur.

Cinsel anlamda karşı cinse ilk ilgi hissettiğimiz zamanlar genelde orta okul sonu veya lise başındadır. Büyük bir ihtimalle hepimizin bir veya bir kaç platonik aşkı olmuştur o sıralarda. Eğer becerebilip onunla çıkmaya başladı isek el ele tutuşmalar ve küçük öpücükler bize çok büyük heyecanlar vermiştir, içimiz pır pır etmiştir. Biraz daha şanslı isek belki onunla çıplak veya yarı çıplak sevişmişizdir, ama içine girmeden.

İlk defa "milli" olmamız (bakınız: Milli olmak) ise bazılarımız için travmatik olmuş olabilir, özellikle bekaretlerini kaybeden kızlar için zor olmuştur (bakınız: Kız değilsen orospusundur !). İlk defa bir erkekle yatan bir kız, bekaretini kaybettiği için suçluluk hissetmiş olabilir. Oğlan ise artık tam bir "erkek" olmuştur ve gururludur, her ne kadar "Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı? Acaba anası - babası öğrenir de evlenmek zorunda bırakılır mıyız?" gibi korkuları olsa dahi..

Lise sonlarda ve özellikle üniversite zamanlarında artık seksin tadına iyice varmışızdır ve cinsellikten çok zevk almışızdır. Beğendiğimiz ve çıkmaya başladığımız herkesle sevişmişizdir (bakınız: Kadını yatağa atmak), ne de olsa fiziksel kondisyon olarak en hızlı olduğumuz zamanlardır onlar. Bazılarına aşık olmuşuzdur, bazılarıyla ise sadece cinsel arzular neticesinde beraber olmuşuzdur. Tüm bu arkadaşlarımız bizim eski sevgililerimiz olmuştur çünkü bir süre sonra aramızda "sözde" aşk veya sevgi bitmiştir, veya birbirimizden sıkılmışızdır ve başkalarına yönelmişizdir.

20'li yaşlardan 40'lı yaşlara kadar daha bir çok sevgilimiz olmuştur. Bir çok erkek veya kadınla yatmışızdır, bazılarımız artık her yatmadan sonra duvara çentik atmayı bırakmıştır yada sayısını unutmuştur. Bazılarımız ise bir süre sonra evlenmişizdir ve dolayısıyla "ex" faslını artık kapatmışızdır, taa ki eşimizden boşanıp onunla da "ex" olana kadar.

Merak ediyorum, acaba yaşadığımız bu seks hayatı geçmişimizde tüm eski sevgililerinin adını hatırlayan var mıdır? Açıkçası ben bir çoğunu unuttum, değil adını hatırlamak artık bir çoğunun tipini bile çıkartamıyorum. Bir gün yolda karşılaşacak olsak belki o hatun benimle nasıl seviştiğini hatırlayacaktır ama ben onu hatırlamayacağım için yanından selam bile vermeden geçip gidebilirim. Ne kadar acı değil mi? Siz biriyle duygusal ve/veya cinsel pek çok şey yaşıyorsunuz, yapmadığınız pozisyon veya fantezi kalmıyor, ama zamanla hepsini unutuveriyorsunuz. Böylece kendi örneğinize bakarak insanoğlunun ne kadar hayırsız ve bencil olduğunu anlamış oluyorsunuz.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil