10 Şubat 2012 Cuma

Kadın nasıl çıldırtılır?

Durun ! yanlış anlaşılmasın lütfen. Bu soruyu sorarken nasıl "zevkten" çıldırtılır demek istemedim, hatta bunun seks ile alakası yok. Ciddi bir şekilde nasıl zıvanadan çıkartılır acaba diye bir gözlem yapmak istedim. Gerçi kadınları çıldırtmak çok kolay, nasılsa biz erkeklerin yaptığı yada söylediği her şeye kızma ve çıldırma potansiyelleri var, dolayısıyla ne yaparsanız yapın rahatlıkla çıldırtabilirsiniz onları. Karı dır dırına (bakınız: Karı dır dırı) en iyi misilleme bence bu yöntem olabilir.

Öncelikle bir kadını çıldırtmak için sessiz kalmak yeterlidir. Bir tartışma sırasında o size istediği kadar bağırsın - çağırsın, siz sustukça o delirir. Kadınlar erkeklere karşı dır dırı çok sever, özellikle kocaları veya sevgililerine karşı. Ama tartışırken karşısında ki erkeğin de ona cevap vermesini ister, böylece ona daha fazla konuşma fırsatı tanınmış olur. Ama siz ona cevap vermezseniz ve dut yemiş bülbül gibi susarsanız resmen fıttırır. Susarak kılıbıklık yapmış olmazsınız, onu kaale almıyor gibi yapmış olursunuz ve bu onları hakikaten delirtir.

Diğer bir yöntem ise, özellikle evli eşler için, önemli günlerinizi unutmaktır: onun doğum günü, ilk tanışmanız, sözlenme gününüz, nişan gününüz, evlilik yıl dönümünüz, ana - babasının doğum günleri vs gibi. Ona veya ailesine ve ilişkinize değer vermediğinizi düşünür ve ifrit olurlar. Oysa bilmez ki erkekler için tarih unutmak gayet normal bir şeydir, biz böyle detaylara takılıp kalmayız hiç bir zaman. Eğer bilgisayarımda takvime kaydetmesem ben de hiç bir zaman hatırlamam bu tarihleri.

Kadınları deli etmenin diğer yolları arasında şunları sayabiliriz: evi kirletmek, annesinin hediye ettiği oya işli masa örtüsüne kırmızı pancar döküp lekelemek, klozetin kapağını ve oturağını açık bırakmak, klozetin oturağını kaldırmadan işemek dolayısı ile üzerine çiş sıçratmak, tuvaletin sifonunu çekmeden bırakmak, yemek yapayım derken tüm mutfağı savaş alanına çevirmek, sabahları yatağınızı toplamamak, kirli çamaşırlarınızı çamaşırlığa atmak yerine yerlerde bırakmak, sokakta onun yanında başka kadınlara bakmak, sevgilisinin yakın kız arkadaşına veya kız kardeşine asılmak, onu başka bir kadınla aldatmak, anal seks yapmayı teklif etmek, sürekli porno film seyretmek, eski kız arkadaşınızın telefon numarasını hala rehberinizden silmemiş olmak, eski sevgilinizle birlikte olduğunuz zamanlarda çekilmiş fotoğrafları çoktan yırtıp atmamış olmak, yanlışlıkla onu eski sevgilinizin adıyla çağırmak, eski karınızla aynı yerde yemekte denk gelmek, anne - babası size ziyarete geldiğinde onlarla pek muhabbet etmemek, TV'de Muhteşem Yüzyıl zamanı diğer kanalda futbol seyretmek, hafta sonları beraber romantik bir akşam yemeğine çıkmaktansa stada maç seyretmeye veya arkadaşlarınızla halı saha maçına gitmek, diş macununun kapağını açık bırakıp kurumasına sebep olmak, "etek traşı" (bu terimi bilmeyen hatunlar için söyleyeyim: jenital bölgedeki kılları kesmek demek) olup her yere kıl - tüy dökmek ve öyle bırakmak, kadın sürekli epilasyona gidip cillop gibi olurken onun tam tersine her tarafınızda orman gibi tüy bırakmak, çöpü sokaktaki konteynıra atmayıp kapının önünde bırakarak girişin leş gibi çöp kokmasına sebep olmak, ter kokmak, burnunu karıştırıp içinden çıkanı koltuğa veya perdeye sürmek veya hap yapıp evin bir köşesine fırlatmak, seviştikten sonra hemen kıçını dönüp uyumak, aşırı horlamak, kokulu ve sesli osurmak, ayak kokusu, akşam iş yemeğine çıkıp telefonunuzu kapalı tutmak, pinti olmak, memelerinin çok küçük olduğunu söylemek, şişko olduğunu söylemek, kötü yemek yaptığını söylemek, ve şu anda aklıma gelmeyen daha bir çok şey.

Gördüğünüz gibi kadınları çıldırtmanın çok çeşitli yöntemleri var. Ve biz erkekler hayatımızda bunları sıkça yapıyoruz. Acaba bizde mi bir arıza var yoksa kadınlar mı arızalı? Kim bilir..

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil