29 Şubat 2012 Çarşamba

Komşu kızı

Büyük şehirlerde hepimiz apartmanlarda yaşarız, ve bazen apartmanımızda hoşumuza giden bir hatun çıkabilir. Eğer bu hatun cici ve alımlı bir "komşu kızı" ise tadından yenmez, hemen onun hakkında fanteziler kurmaya başlarız (bakınız: Fantezilerimiz). İster bekar olalım ister evli veya nişanlı, eğer komşumuz güzel biriyse bir erkek olarak muhakkak arada sırada kendisine alıcı gözüyle bakarız. Onunla asansörde denk geldiğimizde, kendi katımıza çıkacağımız 10-15 saniye içerisinde ufak ta olsa bir muhabbet kurmaya çalışırız. Tabi bu güzel komşumuz eğer evli bir bayansa dikkat etmemiz gerekir, ona hayranlıkla veya ne düşündüğümüz belli olacak şekilde poposuna veya göğüslerine bakarken kocasına yakalanmamamız lazım yoksa kesin arıza çıkar.

Bugüne kadar çok ev değiştirdim, bazen güzel komşu kızlar da denk geldi ama açıkçası pek azıyla ilişkiye girecek fırsatım oldu. Fakat onlar hakkında o kadar çok fantezi kurdum ki.. Maalesef bunların %99'u fantezi düzeyinde kaldı. Erkekler komşu kızını bazen evlenilecek bir kadın olarak görürler (eğer saf, temiz ve namuslu hatun ise), bazen de sadece bir seks objesi olarak (eğer seksi ve fettan bir kadın ise). Aslında onu ne olarak gördüğünüzün pek önemi yoktur, her halükarda onunla ilgili fanteziler kurarsınız (bakınız: Erkeklerin Top 10 seks fantezisi).

Mesela güzel komşu hatunlar hakkında benim aklıma ilk gelen fantezi, onu duştan sonra havluya sarılmış bir şekilde yakalamaktır. Farz edin ki evinizde zeytinyağı eksik ve komşunuzdan rica etmek için kapısını çalıyorsunuz. Henüz duştan yeni çıkmış ve dolayısıyla havluya sarılmış hatun kapıyı açıyor. Veya aynı senaryo ama bu sefer hatun duşta değil; bir hafta sonu sabahı kapısını çalıyorsunuz ve hatun yataktan az önce kalkmış ve seksi dantel iç çamaşırları (bakınız: Dantel) üzerine saten sabahlığını giymiş bir şekilde kapıyı açıyor. Böyle bir durumda hatunun neresine bakacağınızı şaşırırsınız, diliniz dolanır.

Diğer bir fantezide ise, komşu hatun evindeki bir elektrik arızasını çözmeniz için size baş vurur ve siz de bir erkek olarak derhal yardımına koşarsınız. Hatunun evine girdikten sonra kuracağınız muhabbetle kadının aklını çelebilir ve ilişkiye girebilirsiniz. Yalnız dikkat: mümkünse evli olmasın.

Başka bir fantezide ise, asansöre beraber binersiniz ve şansınıza elektrikler kesilir. Kesinti uzadıkça bu sıkıntılı ve gittikçe ısınan dar alanda önce korkmamak için muhabbete başlanır, daha sonra terlememek için üzerinizdeki kalın giysiler çıkartılır, ve daha sonra ise hatun oracıkta becerilir. Asansörü çok sallamamaya bakın.

Tüm bunların yanında, başka bir fantezinizde evinizde bir parti veriyor olabilir ve dolayısıyla o tatlı komşunuzu da çağırmış olabilirsiniz. Hoş müzikler, içilen içkiler, ve girilen muhabbetler sonucunda gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşlarınız yavaş yavaş evi terk ettiklerinde geriye sadece siz ve o kalmış olabilir. Tabi hal böyle olunca herhalde eliniz armut toplamaz ve ilk girişimi yaparsınız, onu sabaha kadar "mutlu" edersiniz.

Her neyse, bunların hepsi sadece hoş birer fantezi. Burada sadece hayal kuruyoruz. Böyle olayların gerçekleşmesi ancak saçma sapan porno filmlerde olur. O yüzden siz siz olun komşu hatunlara sakın ola ki azıp ta saldırmayın, sadece fantezi kurun. Kim bilir, belki bir gün şans yüzünüze güler ve "piyango" vurur.

3 yorum:

  1. Selam 43 yasinda bekar erkeğim seyehat sorunum yok ne aradığını bilen çiftler yada tek bayanlar her şey seks değil benim için tanismak isterim sevgiler skype caco 774080/05323375290

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  3. karısını siktirmek istiyen beyler arasın ıstanbul 05551623625

    YanıtlaSil