2 Şubat 2012 Perşembe

Erkeklerin Top 10 Seks Fantezisi

Daha önceki yazımda kadınların Top 10 seks fantezisinden bahsetmiştik (bakınız: Kadınların Top 10 seks fantezisi), sıra geldi erkeklerinkine. Aslında erkeklerin onlarca seks fantezisi olur ama ben aralarından en çok arzu edileni seçmeye çalıştım, tabii ki erkeklerin arzu ettiklerini. Daha önce bahsettiğimiz gibi, erkekler için seks çok önemlidir, tıpkı yemek yemek, su içmek, televizyon seyretmek gibi seks de normal bir aktivitedir ve her daim birileriyle yatmak isterler (bakınız: Kadını yatağa atmak), ama kendi kadını ama başka bir kadın. Yapılan araştırmalara göre erkekler her 5 dakikada bir seksi düşünürmüş, yani her 5 dakikada bir aklına seks gelirmiş? Düşünün bayanlar, sizin aklınıza kaç kere geliyor seks? Belki de sadece günde 1 kere, o da belki ! Hatta yemek içmeyi bile bu kadar çok düşünmezsiniz zihninizde. İşte erkekler için seks bu kadar önemlidir, neredeyse hayatın anlamıdır. Her hangi bir zamanda veya her hangi bir yerde seks yapmak erkek için vazgeçilmezdir, çünkü o sekse her zaman açtır ! Tabii ki günümüz şartlarında gerek iş veya hayat streslerinden gerekse diğer sebeplerden (mesela dır-dır bir kadın, bakınız: Karı dır dırı) erkeklerin bu sekse olan talebi törpülenebilir, bu yüzden fanteziler çok önemlidir, böylece monoton seks'ten kurtulur erkek (ve tabi kadın da). Bu yazımızda erkeklerin en çok hayal ettiği Top 10 fanteziyi irdeleyeceğiz, yine 10 numaradan başlayıp başa doğru gideceğiz. Bu fantezilerden bazıları kadınların da ortak fantezisidir, ama bazıları ise kadınlara ters gelir. Neyse, bakalım nelermiş bunlar.

10. Mirror sex, yani ayna karşısında seks. Tıpkı röntgencilik veya sevişmeyi kasete alma fantezisi gibi, ayna karşısında sevişmek te erkeğin çok hoşuna gider. İster yatak odasında olsun ister portmantonun veya banyo aynasının önünde, kadınını becerirken aynadan yansımalarını seyreden erkek daha bir havaya girer, çünkü o anda üçüncü bir gözden kendi performansını seyretmekte ve ona göre olayı idare etmek için dizginleri istediği yöne çevirmektedir.

9. Videotaping the sex, yani sevişmeyi kaydetmek. Tıpkı yukarıdaki senaryoda bahsettiğimiz gibi, bu kasete alma fantezisi çok iyidir. İster bir video kamera ile isterseniz web cam önünde yapılan bu sevişmeyi daha sonra çift ekrandan izler ve o anda yine gaza gelirler, çünkü bu da bir nevi "röntgencilik"tir ve sevişen insanları röntgenlemek gerek kadın gerekse erkek için uyarıcı olur. Burada dikkat edilmesi gereken şey bu kaset veya görüntülerin daha sonra başkalarının eline geçmemesidir, aksi takdirde internette en çok tıklanan video klibi sizinki olabilir :-) En iyisi bu kayıtları seyrettikten sonra silmektir yada çok emin bir yerde saklamaktır.

8. Nude dance, yani çıplak dans veya striptiz. Erkekler kadınların seksi iç çamaşırları ile karşılarında dans etmelerinden çok hoşlanır, aynı strip kulüplerinde olduğu gibi. Fonda bir müzik eşliğinde kadın erkeğinin karşısında hoş ve şuh bir biçimde soyunup ona çeşitli numaralarını gösterir ve erkeğini tahrik eder. Erkeğin kulağını emmek, ona kucak dansı - lap dance - yapmak, memelerini suratına yapıştırmak, pantolonunun fermuarını açmak, elini gömleğinin içine sokup kaslı göğsüne dokunmak vs gibi tahrik edici hareketlerden sonra çiftleşme kaçınılmazdır.

7. Playing games, yani seks oyunları oynamak, rol yapmak. Bu fantezide çeşitli oyunlar organize edilebilir, mesela şişe çevirmece, strip poker, twister, dare and truth vs gibi. Veya çeşitli roller oynanır; mesela kadın hemşire kılığına girebilir, üniformalı polis veya asker olabilir, lise öğrencisi bakire kız, öğretmen hanım, mini etekli sekreter, tavşan kız, komşunun seksi karısı, jimnastikçi kız, masör, fahişe, patroniçe, ıslak tişört partisi, tecavüz ve dirty talk vs gibi senaryolar kurgulanır ve uygulamaya konur. Erkek her tür kadınla beraber olmayı hayal ettiği için bu oyunlar onun çok hoşuna gidecektir.

6. Outdoor sex, yani açık alanda, plajda, arabada, çayırda çimende seks. Erkekler seks sırasında adrenalin salgılamayı severler. Açık alanlarda yapılan seks sırasında sobelenme riski olduğu için hem erkek hem de kadın ekstra adrenalin salgılayacaktır, her an tetikte olacaklardır. Mesela gün batımında deniz kenarında yapılan romantik bir seks veya ormanda arabanın arka koltuğunda sevişme güzel fantezilerdir. Tabii ki ülkemizde bu işler biraz zordur, polise veya başkalarına yakalanma riski vardır. Öncelikle boş bir plaj bulmak imkansızdır, herkesin gözü önünde gün batımında romantik bir seks yapamazsınız. Arabada seks için de dikkat etmek gerekir, her an baskına uğrayabilirsiniz, hatta ıssız bir yerdeyseniz sapık birileri sizi basarsa hiç belli olmaz ikinize birden basabilirler ! O yüzden bu fantezinin biraz ülkemize uyarlanmış versiyonu mesela evinizin terasında gün batımında sevişmek veya kapalı garajınızda arabada sevişmek olabilir.

5. Sex in different positions, yani değişik pozisyonlarda seks. Erkekler için seks her zaman oynanması gereken bir oyundur, ve bu oyun değişik pozisyonlarda oynanmalıdır, aksi takdirde misyoner pozisyonunda geçen bir seks hayatı çok monoton olacaktır. Erkek değişik pozisyonları deneyerek kadını mutlu etmeye çalışır, eğer kadını da bu yeni ve değişik pozisyonlara uyum sağlarsa erkeğin keyfine diyecek laf kalmaz. Ama erkeğin çok hoşlandığı bazı pozisyonlar, özellikle anal seks, kadınların hoşuna gitmez, o yüzden bir ara yol bulunur ve onlarca pozisyon denenerek bu oyunda bir "pozisyon zenginliği" yaratılır. Kamasutra denemek te yatak hayatını renklendirmek açısından iyi gelir.

4. Sex in all places in house, yani evin her köşesinde seks. Tek bir yerde - genelde yatak odası olur bu - sevişmek ilişkiyi monotonlaştırır. Bu yüzden mutfakta tezgah üstünde, banyoda, salondaki koltukta, balkonda, kapı arkasında ve evin bilumum yerlerinde seks yapmak erkeklerin çok hoşuna gider. Hatta gecenin geç bir saatinde, komşuların yada kimsenin gelmeyeceğinden emin olduğunuz bir vakitte, apartmanın asansöründe veya merdivenlerinde hızlı bir seks - quickie - ekstra adrenalin salgılatıp çok zevk almanızı sağlayacaktır (bakınız: Şipşak seks).

3. Oral sex, yani bilinen şey. Oral seks, erkeklerin kadına yapmayı ve kadınların ona yapmasını en çok sevdiği ve istediği şeylerin başında gelir. Kadınlar her zaman erkeğe oral seks yapmaktan hoşlanmazlar, hele hele erkeğin organı büyükse ! Çünkü genelde erkek tüm organını kadının ağzına tamamiyle almasını ister, bu durum bazen "gag factor" denen yani öğürmeyi tetikleyebilir, ve bu kusma veya öğürme durumu doğal olarak kadının hoşuna gitmez. Ama erkeğin organı büyük dahi olsa en azından ucundan veya belli bir yere kadar kadının ağzına alması erkeğin çok hoşuna gider. Özellikle kadının dilinin erkeğin organında dolaşması, o sıcak ve sulu yerde erkeğin hissettikleri inanılmazdır. Erkekler ayrıca kadına oral seks yapmayı da çok severler, dilin kıvrak hareketleriyle G noktasına ulaşarak onu zevkten inletmeye bayılırlar. Bu arada erkeklerin kadından oral seks istedikleri, daha doğrusu güzel bir fantezi olarak gördükleri yerlerin başında arabada direksiyon başında veya açık alanda yapılanıdır. Genelde pek çok erkek oral seksin sonunda eşinin ağzına boşalmak ister, hatta onu yutmasını ister, ama pek az kadın bundan hoşlanır (yine "gag factor"), bu yüzden bir ara yol bulmak gerekir.

2. Sex with two women, yani iki kadınla seks. Erkeklerin pek çoğu daha kendi kadınlarını bile yatakta tam olarak tatmin edemezken genelde iki veya daha fazla kadınla beraber olmayı hayal ederler. Zannederler ki pek çok kadınla grup veya orji yapınca hepsine yetebilecekler, oysa bu bir hayaldir, ancak porno filmlerde olur. Üstelik bu fantezi gerçekleşmesi çok zor bir hayaldir, çünkü bir çok kadın - doğal olarak - erkeğini başka bir kadınla paylaşmak istemez. Ama yine de güzel bir hayaldir bu erkek için, aynı anda sarışın, esmer, kızıl vs kadınlarla beraber olmak, onları sırayla becerirken o kadınların da birbirleriyle lezbiyen ilişkiye girmesini seyretmek inanılmaz bir haz verir erkeğe. Ama dediğim gibi, gerçek hayatta bu çok zor gerçekleşecek bir fantezidir.

1. Anal sex, tercümeye gerek yok zaten. Ve işte geldik 1 numaraya; her erkeğin hayalinde kadınıyla - veya her hangi bir kadınla - anal seks yapmak yatar, ama pek azı bunu başarabilir çünkü kadınların %99,99'u ters ilişkiden hoşlanmaz, acı veren bir birleşmedir. Aslında kadınlar haksız da değiller, bizimde kıçımıza büyük bir şeyler sokmaya çalışsalar herhalde hoşumuza gitmezdi. Peki erkek niçin anal seksten bu kadar hoşlanır? Kim bilir, çeşitli sebepleri olabilir: zor ve yasak olan şeyler insanoğlunun merakını uyandırır, dar bir deliğe girme fikri erkeği heyecanlandırır, kadına acı vermek yani biraz sadistçe duygu erkeklerin hoşuna gider, ve buna benzer sebepler olsa gerek.. Her halükarda bu fantezi erkeklerin 1 numarasıdır ama % 1'i dahi bunu beceremez.

Evet bayanlar, burada yazılanlardan gördüğünüz ve anlayacağınız üzere erkekler rutinin dışına çıkıp seks oyunları oynamaktan çok haz alırlar. Bu yüzden şimdi evinize gidin ve bunları erkeğinizle beraber evde - veya dışarıda - deneyin. Bir erkeği eve bağlamanın yollarından biri de renkli seks hayatıdır, böylece erkeğin gözü dışarılarda başka kadınları aramaz, veya daha az arar diyelim.

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Slm (541 941 60 93)
      Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
      Memleketim İzmir
      Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
      Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
      Anlayışlı, Olgun bayanlar
      Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
      Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
      Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
      Medeni durum önemli degil,
      Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
      541 941 6093





      Sil
  2. MERHABA EVLİ ÇİFTLER,BEN BUĞRA 28 YAŞINDA DENEYİMLİ AKTİFİM EŞLERİNİZİ SİZİN KARŞINIZDA MUTLU ETMEK İÇİN BURDAYIM. SINIRSIZ FANTAZİYE AÇIK BİR KİŞİYİM. EŞİNİZİ YATAKTA MUTLU VE YORGUN BIRAKACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. EŞİNİZİ MUTLU ETMEK SİZİNDE HAKKINIZ. 0554 114 74 11 HOŞÇAKALIN....

    YanıtlaSil
  3. ismim doruk yaşım 28 muğlalıyım.lisans mezunuyum.benim gibi kültürlü batılı bayanlarla biraz sohbet biraz aşk biraz sex konuşmak için buradayım.ses tonu önemli benim için.burada ne işin var derseniz sex sohbeti gerçekte yapmak kadar zevkli çünkü.yapışkan rahatsız eden tip değilim.arama derseniz bilinki asla aramam.18 ile 30 yaş arası tercihimdir.telefonum 0551 189 49 51 özele açık.watsap olursa daha iyi olur.skype da görüntülü de harika olur adresim doruk69_52@hotmail.com ASLA ERKEKLER VE GAYLAR ARAMASIN.

    YanıtlaSil
  4. MERHABA BEN BARAN 29 YAŞINDA GENÇ AKTİF KARŞI TARAFI DAİMA MUTLU ETMEK İSTEYEN BİRİYİM. ISTANBUL MALTEPE'DE YAŞIYORUM. SOHBET VE ÇEVRE YAPMAK İÇİN BURDAYIM. WHATSAaP VE FACEBOOK'TA RESİMLERİMİ GÖREBİLİRSİNİZ. TATLI CİCİ BAYANLAR SİZLERİ BEKLİYORUM YAŞINIZ FARKETMEZ. (0554 139 89 92 ) HOŞÇAKALIN.....

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  6. Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 35 yas 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat 05523367078

    YanıtlaSil
  7. Herkese merhaba ismim ULAŞ 32 yaşında İstanbulda yaşıyorum. Hoş sohbet ve arkadaşlık için buradayım. Resimlerimi Whatsapp yada Facebook aracılığıyla görebilirsiniz. Tatlı cici sempatik bayanların aramasını rica ediyorum. 0535 443 02 24 hoşçakalin.

    YanıtlaSil
  8. Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 35 yas 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat 05523367078

    YanıtlaSil
  9. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim minyon tipli yaşımı gostermeyen insancıl vede olgun biriyimdir Uzun süreli sadık samimi bir dost bir arkadaş vede bir sırdaş iliski kurabilecegim benim gibi düşününen Kayserili bir bayanla bu adımı atmak vede başlamak istiyorum amaç her ne olursa olsun yalansız vede samimiyetin önemli bir yeri olmasını isterim arayisim daldan dala konan bir arkadadlik değildir sadece bir kişiyle konuşup ne yaşayacaksak onunla yaşamak ne paylaşacaksan onunla paylaşmak istiyorum gizlilik güven samimiyet güvenle bana ulaşabilirsiniz 05523367078

    YanıtlaSil