5 Şubat 2012 Pazar

Ötmeyen kuş !

Önceki yazılarımda erkeklik organının öneminden bahsetmiştim (bakınız: Seninki kaç santim?). Ne kadar enteresan bir şeydir şu penis, çeşitli isimler veririz ona: pipi, çük, alet, ufaklık, kamaşullah, organ, penis, y..rak, vs. Benim en sevdiğim isimlerden biri ise "kuş" tur. Biz erkekler kuşumuz her zaman bülbül gibi şakısın isteriz ve aktif cinsel hayatımızın tamamında onu öttürürüz. Ergenlikten itibaren gerek mastürbasyon yoluyla gerekse cinsel birleşme ile kuşumuz genelde hep öter ve bizi gururlandırır, ne de olsa erkekliğimizin sembolüdür o.

Amma ve lakin yaşımız ilerledikçe seks performansımız doğal olarak düşer. Hem biyolojik denge olarak hem de hayat koşturmacası veya iş stresi yüzünden artık yavaş yavaş kuşun sesi kısılmaya başlar. Ellili yaşlardan itibaren o güzelim kuş boynunu büker, gittikçe daha az öter. Tabi o arada panik oluruz, bir takım mavi haplara (bakınız: Mavi haplar) veya doğal yöntem olduğu söylenen ne idüğü belirsiz ilaçlardan medet ummaya başlarız. Aslında büyük abilerimizden duyduğuma göre o mavi haplar veya muadilleri baya bir işe yarıyormuş, hatta performansınız 24 veya 36 saate kadar devam ediyormuş. Henüz test etme şansım olmadı ama bir gün elbet biz de kullanacağız o hapları.

Her neyse, Altmışlı yaşlardan itibaren artık kuş cıvıltıları pek duyulmaz olur, kadınımızı tatmin etmemiz imkansızlaşır, tabi kadınımız hala aktif ise. Bazı erkekler bu yaşlarda mutluluk çubuğu veya emici pompa gibi çeşitli yöntemlere baş vururlar, ellerinde pompa devamlı bir deneme halindedirler. Ara sıra bu yöntem işe yarayabilir ama bazen vinç ile bile kaldırmaları zordur artık. Ve en nihayetinde kuş ölmüştür, vah zavallı güzelim benim !

O andan itibaren aklımıza bazı korku dolu senaryolar gelir; "acaba genç karım beni başka bir erkekle aldatır mı? acaba ibne mi olsam?" gibi bir takım fikirler. Ama bunların hepsi kuruntudan ibarettir, hem kaldı ki sizden genç karınız veya sevgiliniz başkasının kuşunu öttürecekse ona engel olmanız imkansızdır. Bir takım seks oyuncaklarından medet umabilirsiniz (bakınız: Seks oyuncakları), zannedersiniz ki karınızı bunlarla eve bağlayacaksınız. Ama eğer karınız veya sevgiliniz genç ve aktif ise haklı olarak o da cinsel isteklerini gerçekleştirmek isteyecektir. Bence bırakınız yapsınlar ! E madem engel olamayacaksınız bari onun zevkine engel olmayın. Düşünün bir, aynı şeyin tam tersi olsaydı yani eşiniz menopoza girseydi siz başka kadınlarla beraber olmayacak mıydınız? Tabii ki "Evet".

Sonuç olarak kuşunuza iyi bakın, onun değerini bilin ve elinizden geldiğince "öttürmeye" bakın !

2 yorum:

  1. Slm (541 941 60 93)
    Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
    Memleketim İzmir
    Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
    Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
    Anlayışlı, Olgun bayanlar
    Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
    Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
    Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
    Medeni durum önemli degil,
    Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
    541 941 6093





    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil