4 Şubat 2012 Cumartesi

Gey, Gay, Guy olayları

Artık herkes ibneliğe "gay" olmak diyor, telaffuzu da "gey" imiş. İyi de kardeşim, buna da gavur terimleri koymak şart mı? Hadi anladık herife "ibne" dersen bozulur, ama homoseksüel desen kulağa daha güzel gelmiyor mu? Yani "gay" olunca daha bir elit mi oluyor o arkadaş, ibnenin ingilizce konuşan versiyonu mu? Her neyse, konunun özüne geçelim.

Bir erkek niçin homoseksüel olur? Yani dünyada beraber olunması gereken milyonlarca kadın varken neden bu zevkten vazgeçip bir erkek başka bir erkeği düdüklemekten veya düdüklenmekten hoşlanır? Üstelik takdir edersiniz ki kadın vücudu erkek vücuduna göre çok daha estetiktir, o kıvrımlı hatlar çok seksidir. Yani bir erkek ile kadının cinsel birleşmesi ile iki erkeğin cinsel birleşmesi arasında, en azından görsel olarak, dünyalar kadar fark vardır. Peki ama neden?

Bu olayın nedenleri çok farklı olabilir, bazıları ciddi bir dram yüzünden böyle olmuştur; mesela küçükken ağabeyinin veya bir arkadaşının tecavüzüne uğramıştır ve bir travma oluşmuştur. Bu hakikaten de berbat bir durumdur. Bazıları ise ergenlik çağında bir kere denemek için yapmış ve çok hoşuna gitmiştir. Diğer bir kısım ise içlerinde böyle hissetmişlerdir, kendilerini erkekten çok kadın hissetmişlerdir ve kadınsı duygulara sahiptirler. Her halükarda sonuçta bir seçim yapılmış ve homoseksüel olmaya karar vermişlerdir. Her ne kadar ülkemizde homoseksüellere kötü gözle bakılsa ve bir "homofobia" olsa dahi, etrafımızda o kadar çok "gay" vardır ki.. Bazen homoseksüel arkadaşlarıma soruyorum bu tercihi neden yaptıklarını, bana genelde hoşlarına gittikleri için ya da daha zevkli olduğu için diye cevap veriyorlar. Hele bir tanesini hiç unutmam: "kulağının içi kaşındığında serçe parmağını en derine kadar sokup kaşıdığında, kulağın mı daha fazla zevk alıyor yoksa parmağın mı?" diye sormuştu bana. Orada ona cevap verememiştim, çünkü bende de gizli bir ibnelik çıkabilirdi :-) İşin şakası bir yana, bu sorunun cevabını hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu durumda demek ki normal bir cinsel birleşmede becerilen kişi beceren kişiye nazaran daha fazla zevk alıyor olması lazım. Acaba gerçekten öyle mi bilemiyorum, bunu da kız arkadaşlarımıza sormamız lazım.

Diğer taraftan kadınlar arasında da "gay"lik artmaktadır, yani lezbiyenlik. Özellikle ergenlik çağındaki genç kızlar, bir erkekle beraber olup kızlıklarını vermeye korktukları ama yine de cinsel isteklerinin dürtmesi sebebiyle bir kız arkadaşı ile ilk cinsel deneyimini yaşamaktadırlar. Bazıları bir süre sonra bir erkekle ilişkiye girip normal kadın-erkek seks hayatına başlarlar, bazılarının ise bu iş hoşuna gitmiştir ve böyle devam ederler. Normal bir erkek gözünden bakıldığında lezbiyen ilişki çok seksidir. İki - veya daha fazla - kadının çıplak birleşmesi her erkeğe ultra seksi gelir, fantezilerini süsler. Hatta "keşke benim kız arkadaşım veya eşim de böyle bir ilişkiye girse de ben de aralarına katılsam ve orji yapsak" diye hayaller kurar (bakınız: Erkeklerin Top 10 seks fantezisi). Oysa ki lezbiyen ilişkiden hoşlanan bir kadın genelde buna yanaşmaz, çünkü o da, tıpkı normal erkekler gibi, kadın vücudunu daha seksi bulmaktadır.

Sonuç olarak, iki erkeğin cinsel birleşmesi normal bir erkek gözünden bakıldığında hiç estetik değildir, oysa ki iki kadının birleşmesi çok güzel görünür biz erkeklere. Ama en nihayetinde "aşk" bu, ota da konar boka da ! (bakınız: Ottur kokar, Boktur çeker) Dolayısı ile hiç kimseyi yargılamamak ve herkese "normal insan" muamelesi yapmak gerekir. Eğer kişi hemcinsleri ile seks yapmaktan zevk alıyorsa varsın yapsın, kime ne?

2 yorum:

  1. Slm (541 941 60 93)
    Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
    Memleketim İzmir
    Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
    Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
    Anlayışlı, Olgun bayanlar
    Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
    Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
    Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
    Medeni durum önemli degil,
    Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
    541 941 6093





    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil