8 Şubat 2012 Çarşamba

Sevgililer günü - 2. bölüm

Bir önceki yazımızda Sevgililer Günü hakkında konuşmuş ve bir kerecik olsun rollerin değiştirilmesi gerektiğinden bahsetmiştik (bakınız: Sevgililer günü - 1. bölüm). Bu yazımız ise erkeklere yönelik olacak, yani eşinize veya kız arkadaşınıza bu "özel" günde ne yapmanız gerektiğinden bahsedeceğiz.

Klasik olarak, Sevgililer gününde kadınların sizden beklediği ilk şey "sevgi" dolu sözlerdir: "aşkım, Sevgililer günümüz kutlu olsun, ne kadar harika bir çiftiz değil mi? Sonsuza kadar da böyle kalacağız ve birbirimizi seveceğiz" gibi bazen yalan bazen de gerçek bir cümle beklerler. Bu aşk - meşk sözcüklerinden sonra ise elinize bakarlar, sakın ola ki eliniz boş gitmeyin. Ama bir gül buketi ama bir mücevher, illa da bir hediyeniz olmalı ! Sadece bu kadarla kurtulabileceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz, kadınların sizden beklentileri devam etmektedir. Bir erkek olarak o geceyi "özel" bir geceye çevirmek sizin görevinizdir (nedense ??). Romantik bir yemek, kaliteli bir gece kulübünde dans ve içki, veya Boğaz manzaralı lüks bir otel odasında konaklama, artık sizin bütçenize kalmış.. Ama tüm bunların yanında şu bir kaç tavsiyeme de kulak vermenizi rica ederim, zararlı çıkmazsınız.

İlk buluşma anı: Sevgilinize sürpriz bir akşam yemeği hazırlamış olabilirsiniz. O romantik akşam yemeğinde onunla ilk buluştuğunuz anı canlandırın, biraz nostalji yapın. O günküne benzer kıyafetinizi giyin, aynı restauranta gidin, aynı yemekleri ısmarlayın, ve ona o akşam söylediklerinizi hatırlayıp o anı tekrar yaşatın. Eminim kalbi ilk günkü gibi pır pır atacaktır.

Ortak aktivite: Kız arkadaşınızla birlikte bir fiziksel aktivite yapın. Seksi kastetmedim (henüz), mesela kayağa gidebilirsiniz, yada ormanda beraber yürüyüşe çıkıp yanınıza güzel bir kırmızı şarap ve iki bardak alabilirsiniz - türbişonu unutmayın tabi. Veya evde kalıp beraber mutfağa girip ortak bir yemek yapabilirsiniz, siz salatayı hazırlarken o da sosunu hazırlar. Beraber yaptığınız her türlü fiziksel aktivite onu size yakınlaştırır, çünkü ortak bir hobiniz veya zevkiniz vardır.

Masaj: Eşinizi güzel bir masaj salonuna veya Spa'ya götürün ve eşli masaj yaptırın. Aynı odada iki sevgili huzur içinde yan yana yatarken Uzak doğulu kadınlar - yani amele tellaklar değil - size ve eşinize masaj yapsınlar. İşleri bitince de sizi odada yalnız bırakıp dışarı çıksınlar, kapıyı kilitleyip en iyi bildiğiniz şeyi yapmak artık sizin göreviniz.

Gül yaprakları: Bolca gül alıp yapraklarını yolun, evin girişinden yatak odasına kadar uzanan ve yatağın üzerinde şık bir gül buketi veya ufak bir hediye paketiyle sonlanan bir yol yapın, siz de o yatakta olun. Kız arkadaşınız işten eve gelip kapıyı açtığında çok şaşıracak. Tabii ki o gül yapraklarını takip ettiğinde karşısına ne çıkacağını çok iyi biliyor olacak, ama zaten amaç ta onu yatağa romantik bir biçimde atmak değil mi?

Otel odası: Erkekler ve kadınların fantezilerinde "yabancı biriyle yatmak" fikrinin ne kadar çekici olduğunu daha önce belirtmiştik (bakınız: Kadınların Top 10 seks fantezisi). Bunu bir nevi gerçekleştirmek için o gece için güzel bir otelde bir oda kiralayın. Sanki eşinizle ilk defa buluşuyormuş gibi romantik bir yemek veya bir gece kulübünde biraz içip hafiften kafayı bulduktan sonra kadınınızı odaya atın ve iki yabancı gibi sevişin, fütursuzca. Ertesi sabah ise sanki hiç bir şey olmamış gibi kalkın ve oteli terk edip evinize veya işinize gidin, o geceden bahsetmeyin artık.

Evde takılın: "Evim, güzel evim" diye boşuna söylememiş insanlar. Herkes evinde olmayı sever, kendini rahat ve korunaklı hisseder. O özel akşam için romantik veya erotik bir DVD kiralayın, pijamalarınızın içine seksi iç çamaşırlarınızı giyin ve televizyonun karşısındaki koltukta birbirinize sarılarak filmi seyredin. Devamı zaten otomatik olarak gelecektir.

Dışarıda seks: Açık alanlarda, ormanda, kapalı garajda veya arabada seks yapmak önemli cinsel fantezilerimizden biridir (bakınız: Arabada seks). Kız arkadaşınız ile bu özel gecede özel bir yerde sevişmeye ne dersiniz?

Tatil kaçamağı: Eğer işleriniz müsaitse bir kaç günlük romantik bir kaçamak her ikinize de iyi gelecektir. Eşinize sürpriz yapın ve onu deniz kenarındaki güzel bir butik otele veya romantik bir orman kulübesine götürün ve bir kaç gece burada baş başa kafanızı dinleyin. Sahilde veya ormanda yürüyüşler yapın, birbirinizle konuşun, aşkınızı veya sevginizi ilan edin, ve bol bol sevişin.

Giyinin: Bu özel gecede ikiniz de çok güzel giyinin. Kız arkadaşınız seksi dekolte bir elbise, siz ise yakışıklı bir James Bond takımı giyebilirsiniz. Alımlı ve bakımlı bir çift olarak bir operaya, konsere, güzel bir restauranta gidebilir, veya evinizde dahi bu şekilde yemek yiyebilirsiniz. İyi giyimli bir erkek her zaman eşinin gözünde prim yapar, ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Sakın ola ki bu geceyi evde pijama veya pejmürde kıyafetlerle geçirmeyin, biraz göze hitap edin.

2 yorum:

  1. Slm (541 941 60 93)
    Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
    Memleketim İzmir
    Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
    Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
    Anlayışlı, Olgun bayanlar
    Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
    Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
    Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
    Medeni durum önemli degil,
    Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
    541 941 6093





    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil