2 Şubat 2012 Perşembe

Arabada seks

Bir arabanın içinde seks yapmak erkeklerin en çok hayal kurdukları cinsel fantezilerden biridir (bakınız: Erkeklerin Top 10 seks fantezisi). Yasak veya gizli yapılan bir şey insana ekstra zevk verir, fazladan adrenalin salgılatır. İşte böyle bir şeydir arabada seks yapmak, başkalarına çaktırmadan ya da yakalanmadan sevişmek enteresandır. Arabada sevişmekten kadın da zevk alır, ama bu işten daha çok erkek zevk almaktadır, o daracık alanda kadınını becermek erkeği zevkten delirtir.

Arabada sevişmek keyiflidir tabii ki, ama yurdumuzda bu işlere biraz dikkat etmek gerekir. Sevişmek için park edeceğiniz yeri çok iyi seçmeniz lazım, dikkatli olmanız lazım. Eğer polise yakalanırsanız karakolda falan uğraşmak zorundasınız, hele bir de orada gazeteciler varsa yandınız, gazetelerde rezil olma ihtimaliniz de var. Hadi karı - koca iseniz neyse, ama sevgili iseniz ve kadının ailesi henüz sizin beraber olduğunu bilmiyorsa, ya da daha vahimini söyleyeyim, eşinizi orada başka biriyle aldatıyorsanız, olay su yüzüne çıktığında yandığınızın resmidir. Diğer bir risk ise, ormana yada ıssız bir yere park ettiğinizi var sayarsak, pislik heriflere yakalanabilirsiniz. Eğer şanslı iseniz gaza basıp onlardan kaçarsınız, ama bir anda baskına uğradı iseniz içlerinden manyağın biri ikinize birden tecavüz edebilir, veya en iyi ihtimalle paranızı alıp sizi soyar, ama buna da şükür tabi.

Aslında arabada seks yapmak için en güzel yer Doğa'dır. Güzel ve huzurlu bir orman veya deniz manzaralı kayalık bir yerde romantik bir şekilde sevişebilirsiniz partnerinizle, ister arabanın içinde ister kaputun üzerinde. Eğer böyle bir yer bulamıyorsanız veya çok riskli ise o zaman kapalı bir garaj olabilir, mesela bir katlı otoparkın ıssız bir köşesinde veya apartmanınızın kapalı otoparkında gecenin ilerleyen saatlerinde arabanızda sevişebilirsiniz.

Arabada seks yaparken illa da tamamiyle soyunmaya gerek yok, acil bir durumda çabukça toparlanabilmeniz için hafif kıyafetli olmanızda fayda var. Mesela kadın etek ve üzerine bir tişört giyebilir, iç çamaşırı olsa da olur olmasa da çünkü nasılsa bunlar erkeğin içine girmesini engellemez, artık o sizin zevkinize kalmış. Erkek ise don giymese iyi olur, altında şort veya kolay fermuarlı bir pantolon - ama dar kot değil - ve üzerinde de bir tişört yeterlidir. Böylece her ikinizde yarım soyunarak sevişebilirsiniz.

Eğer bir limuzininiz veya minibüsvari geniş bir aile aracınız yoksa, normal bir arabanın içinde daracık yerde sevişmenin belli bazı teknikleri ve püf noktaları vardır. Mesela ön koltukta sürücü tarafında erkeğinizin üzerine ters veya düz oturarak seks yapabilirsiniz. Burada direksiyon size rahatsızlık veriyorsa o zaman sürücü tarafına geçin ve koltuğu iyice arkaya yatırın, kadın koltuğa uzanıp bacaklarını açar ve erkek üzerine geçer, böylece güzelce sevişirsiniz.

Eğer tercihiniz arka koltukta sevişmek ise bu daha rahat olacaktır, burada çeşitli pozisyonlarda çiftleşebilirsiniz: Kadın alta yatar ve erkek onun üzerine çıkabilir, veya tam tersini yapabilirsiniz, doggy style yapabilirsiniz, 69 pozisyonu olabilir, bacak omuza yapabilirsiniz. Tabi bunların haricinde birbirinize oral seks te yapabilirsiniz. Diğer bir oral seks yöntemi ise arabayı erkek kullanırken, yani yolda sürüş halindeyken, kadının eğilip erkeğe oral seks yapmasıdır. Erkek bundan inanılmaz haz alır, hele hele boşalırken kadın hepsini ağzına alırsa.. Tabi burada iki şeye dikkat etmek lazım: öncelikle bu işi gece ve trafiği çok az olan bir yolda yapmak lazım ki kimse ne yaptığınızı fark etmesin, ayrıca özellikle boşalma anında arabayı yavaşlatmak lazım ki erkek aşırı heyecanlanıp bir kaza yapmasın.

Tüm bunların haricinde arabanın dışında da, yani üzerinde de sevişmek heyecanlıdır, özellikle yaz aylarında ve doğada romantik bir ortamda - tabi güvenli bir yer bulabilirseniz. Burada bir çok pozisyon deneyebilirsiniz kaputun üzerinde: kadını kaputa dayayıp doggy style yapabilirsiniz, kadını kaputa oturtup bacak omuza yapabilirsiniz veya üzerine uzanıp bacaklarının arasına girebilirsiniz.

Unutmayın; arabada seks yapmadan önce ve seksten sonra içini bir güzel temizletin, temiz bir yerde sevişmek iyidir. Arabanın içinde sevişirken kontak her zaman açık olsun, acil bir durumda oradan sıvışabilmeniz için.. El frenini çekmeyi de unutmayın, neme lazım siz içinde debelenip arabayı sallarken hareket edip kaymasın. Sevişme sırasında kondom kullanıp kullanmamak tamamiyle size kalmış. Ve kesinlikle alkol alıp araba kullanmayın, eğer alkol alacaksanız gidin evde sevişin !

3 yorum:

  1. merhaba arkadslar adım hakan 39 yasında esinden bosanmıs ankarada yasayan bakımlı bir beyim bu yasadıgım olay 2013 subat ayı baslarında tanıstıgım benden 20 yas kücük bir bayanla basımdan gecmistir ve kelimesi kelimesine dogrudur...telefonuma bir gün msj geldi nasılsın bebegim diye bende cvp verdim iyiyim bitanem sen nasılsın diye ve msj üstüne msj lastık ben uyuz olmaya basladım acaba kim diye cünkü tanımadıgım bir numara idi kendisine sen kimsin anacım diye msj attım bana sakasın sen diye msj attı ve adımı söyledim inanmadı ve beni aradı bu vesile ile tanısmıs olduk yasca benden kücük oldugu icin ben soguk bakıyordum bu aska ama o ısrarla üstüme gelmeye devam ediyordu 20 gün kadar telfonda konustuk sonunda tanıstık ve tanıstıgımızda inanın bir birimizi senelerdir tanıyor ve seviyorduk bir birimizi görmesekte asık olmustuk inanmıstık bir birimize ilk tanıstıgımız gün bile hic yabancılık cekmedik bir birimize derken günler günleri kovalamaya basladı ve cinsel konulara girmeye baslamıstık bunun yarraktan korkacagını düsünen ben hata etmisim meyerse ne korkması aksine görünce cok sevinmisti tabi normal olarak öpüsmeye baslayınca alet kalkmaya basladı fark etti ve eline almaya basladı ben heyecandan donmustum arabada fermuarı actı basladı yalamaya ben sok olmustum cünkü beklemediğim bir olaydı bu ve bir müddet sonra agzına bosaldım bütün döllerimi yaladı yuttu bunu eski esim bile yapmamıstı oysa ben saskınlıktan kurtulmus bosalmanın rahatlıgıyla seni istiyorum askım dedim oda onaylayarak arabadamı olucak bitanem dedi hayır diyerek telefonun internet sayfasından günlük kiralık evlere bakamaya basladık ve kızılayda bir tanesine anlasarak kiraladık 2 saatliğine muhtesem bir sikismemiz oldu o 2 saatte anlatılmaz yasanır diyebilecegim ve bu sikişmelerimiz devam etti askımla tabi memur olup antalyaya gidenekadar evliligi düsünürken ayrılıgı yasadık kücük askımla ama hayırlısı olsun dedik cok canım yanmıstı ama elden gelen bisey yok hala bu tür iliskiye acıgım ankarada yasayan bayanlarla tanısmak isterim adım hakan 554 924 43 25

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm (541 941 60 93)
      Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
      Memleketim İzmir
      Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
      Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
      Anlayışlı, Olgun bayanlar
      Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
      Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
      Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
      Medeni durum önemli degil,
      Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
      541 941 6093





      Sil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil