9 Şubat 2012 Perşembe

Kız değilsen orospusundur !

Kızlık, kız oğlan kız, bakire.. Bizim gibi toplumlar için ne kadar kutsal terimler bunlar, hele hele kız evlatların anne babaları için. Kızlar küçüklüklerinden beri bacak aralarındaki o kutsal zarı korumaya şartlandırılmışlardır, büyüdüklerinde de onu son dakikaya kadar kaybetmek istemezler, illa da evlenecekleri erkeğin onu almasını isterler. Aslında bu düşünceye karşı değilim, bunu istemek tüm kadınların hakkıdır bence. Peki ya erkekler için ne ifade eder bu meşhur "kızlık zarı"? Aslında çok şey, ama hiç bir şey ! Nasıl mı? Görelim bakalım nasılmış.

Erkek adam için "kızlık" çok önemlidir, evleneceği kadının kesinlikle bakire olmasını ister, illa da kadının "ilk" erkeği kendisi olmalıdır. Hatta mümkünse hiç sevişmemiş olanını tercih eder evleneceği kadının, yani daha önce başka bir erkeğe ne oral seks yapmış, ne göğüs uçlarını emdirmiş, ne de onunkini eline almış olmalıdır. Evleneceği kadına tüm cinsel zevkleri kendisinin tattırmış olmasını ister, onu bir güzel eğitecek ve her şeyi öğretecektir, ve o kadın kocasından öğrendiklerinin hepsini yine kocası üzerinde denemelidir. Böylece adam kadına tamamiyle "sahip" olur, artık kadın onundur !

Fakat bu konuda erkek kendi içinde çok büyük bir çelişki yaşar; evlenmeden önce - hatta evlendikten sonra dahi (bakınız: Erkekler neden aldatır?) - erkek bir çok kadınla yatmak ister, tüm kadınları becermek ve her türlü fanteziyi denemek ister (bakınız: Erkeklerin Top 10 seks fantezisi). Peki ama eğer erkekler tüm kadınlarla yatarlarsa o zaman evlenecekleri bakire kadını nereden bulacaklar? Bu nasıl bir yaman çelişkidir?

Kısaca anlatmak gerekirse, erkeklerin bir çoğu için "eğlenecek" kadın ayrı, "evlenecek" kadın ayrıdır. Bize göre bir kadın ya bakiredir, yada orospu ! Ama bunu sakın dert etmeyin sevgili hanımlar, çünkü bu durumda bir çoğumuzun anası da orospudur ve biz erkekler de orospu çocuğu olmaktayız !

2 yorum:

  1. Slm (541 941 60 93)
    Ağrı ili ve çevresi (Iğdır, Erzurum, Van) ayrıca (Ankara, İstanbul)
    Memleketim İzmir
    Önceliğim gizlilik, saygı ve seviyeli olmak,
    Sohbet etmesini oturmasını kalkması bile ve bunları gizlilik içinde yapabilecek bayanlar,
    Anlayışlı, Olgun bayanlar
    Karşı tarafında durumunu değerlendirebilen ve birbirimizi bunaltmadan, daraltmadan, sıkmadan bir ilişki isteyen bayanlar,
    Yaş farketmez bakımlı ve temiz bayanlar,
    Lütfen kendini bilen sıkıntı, stres, sorun istemeyen bayanlar,
    Medeni durum önemli degil,
    Arayın tanışalım gizli numaradan arayabilirsiniz,
    541 941 6093





    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil