9 Mart 2012 Cuma

Yeni sevgili

İnsanoğlu "çift" olarak yaşamaya alışmış sosyal bir varlıktır. Gerek çiftleşme ve üreme içgüdüsü gerekse birileriyle beraber olma ve paylaşma isteği erkek ve kadını beraber olmaya, beraber yaşamaya iter. Bu, gayet normal ve sağlıklı bir durumdur; her kadının bir erkeğe, her erkeğin ise bir - veya daha fazla - kadına ihtiyacı vardır.

Biz erkekler sürekli kadınların peşinde koşarız, onları tavlamaya, ayartmaya çalışırız. Amaç bellidir; yatmak (bakınız: Kadını yatağa atmak). Bazen sadece cinsel dürtülerimizle hareket edip o kadını becermek isteriz, bazen de ona aşık olabilir veya sevebiliriz, yani sadece cinsel obje olarak görmeyiz. Her iki durum da gayet doğaldır, ama tabii ki en tercih edileni ikinci şıktır.

Bir kadına aşık olmak veya sevmek biraz kimya işidir; bazen kimyanız tutar bazen de tutmaz. Hatta bazen bu kimya o kadar istem dışı gelişir ki yakın kız arkadaşlarınıza veya sevgilinizin veya karınızın kız arkadaşlarına ilgi duyabilirsiniz (bakınız: Ya başkasına ilgi duyarsam?  ve Başkasının kadını). Bu hakikaten zor bir durumdur. O kadına gösterdiğiniz ilgiye karşılık bulamazsanız pek fazla sorun yok, sadece kendi kendinize gelin güvey olup biraz üzülürsünüz. Ama o da size karşılık veriyorsa işte o zaman ayvayı yediniz; ne yapıp edip beraber olmaya çalışırsınız. Bu durumda yeni ilişkiniz bir "fuck buddy" (bakınız: Fuck buddy ne ola ki?) modunda ilerleyebilir veya daha da ileri gidip "sevgili" olursunuz.

Yeni bir sevgili yapmak, özellikle belli bir yaştan sonra, insanda ister istemez o eski duyguları kabartır. Aşık olmasanız bile kendinizi öyle hissedersiniz, içiniz kıpır kıpır olur, kalbiniz pır pır eder. Ona yolladığınız mesajlara cevap gelmesini beklersiniz, veya onun yazdıklarını heyecanlanarak okursunuz. Bilgisayarda chat'te online olmasını iple çekersiniz, yada telefonunuz çaldığında onun adını görmeyi umarsınız. Tıpkı ergenlik çağlarında yaşadığınız beraberlikler gibi bu ilişki de size büyük heyecan verir. Tabi burada sadece heyecan söz konusu değil; yaşadığınız bu "yasak" veya "gizli" ilişki olaya adrenalin katar. Aradan geçen onca yıldan sonra hissettiğiniz bu şeyler size inanılmaz haz verir.

Burada anlamanız ve inanmanız gereken olay, vicdan azabı çekmemeniz açısından söylüyorum, bir insan aynı anda birden fazla kişiyi sevebilir veya ilgi duyabilir. Karınız veya sevgiliniz çok iyi biri olabilir, ama yeni sevgiliniz de en az onun kadar hatta belki de daha iyi biri olacaktır. Karınızda veya sevgilinizde olmayan bazı özellikler bu yeni sevgilinizde olacaktır; belki poposu daha güzel olacaktır belki saçları, belki erkeğine nasıl davranması gerektiğini daha iyi bilecektir, belki onun yanında daha fazla huzura ereceksinizdir, belki size daha iyi bakacaktır. Yani hayatınızda eksik kalan şeyleri bu yeni sevgili - veya sevgililer - sağlayacaktır.

Evet, yeni sevgili hakikaten çok güzeldir. Bu heyecan her zaman yaşanacak cinsten değildir, sizi gençlik zamanlarınıza döndürür ve yüzünüzde her zaman bir gülümseme bırakır. Bu yüzden elinize geçen fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederim, bir daha bu hisleri yaşayamayabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Kahpe kadınları tavlamak için yırtınan ERKEK senin gibi bir sürü var unutma ki testetom erkeğin doğasında ulaşılmaz olursan kazanırsan pas vermezsen aşalarsan egosunu düşürüsen o egoyu almak için elinden geleni yapar kadın bu yüzden para yiyici ve zamanı boşa geçirmeyen eşlerini aldatmayı adranalin sayan kaşarların götünü kaldırmayın yada onları yatağa attığınızda herkesin gösterdiği nezaketi değil sertliği göstrtin ve ona orospu gibi davranın onu sikerken orospu olduğun için sikiliyorsun ve ssenin çoçuğun olursa ananı sikmiştim diyrceğim deyin inanın hoşuna gidecek kaşarların

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben 38 yaş 175 boy 72 kg üniv. mez.izmir ve çevre illerden Güzel kadınlar evli bekar kızlar dul yaş heryaştan azgın ol yeter 05457109847 canın mı sıkıldı. Kimselere anlatamadığın çekindiğin bir paylaşımın mı var anlatırsam ne derler diye düşünme ben buradayım çekinmeyim arayın nerde ve kim olduğun önemli değil dul, boşanmış, evli, bekar, olgun, Gizlilik ve temiz olmak öncelikli gizli noya acık sohbet sınırını sen belirle ister sohbet ister sex canın ne isterse fantazini paylaş Masaj yaparım 05457109847:) 05457109847 arayın görüşelim bayanlar. gizliliklere_nem veririm

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil
  4. Karısını siktirmek isteyen beyler arasın İstanbul 0555 162 36 25

    YanıtlaSil